Sivun näyttöjä yhteensä

21.4.2012

Vuosikampa # 9: KEVÄÄN EDISTYMISTÄ

 Kuvauskohteena on koko vuoden ajan tämä pihan osa eli lähinnä marjaomena. Tänä aamuna siinä oli pikkulintuja etsimässä syötävää ja sirkuttelemassa. Kyllä se kesä vähitellen tulee.
 Punatulkkuja on näkynyt pihapiirissä monena päivänä.

Lunta on edelleen pihalla. Siitä pienet olivat innoissaan. Oli kivaa laskea vielä mäkeä lumikasasta alas ja lapioida lumeen polkuja. Toki etelän puolella pääsisi jo haravoimaan.
Verannalla on joulutähtikin taas alkanut kukkia (huom! nuo pienet kukat punaisten lehtien keskellä). Taimilaatikoita on pitkin ja poikin niin verannalla kuin sisälläkin ja uutta kylvöstä pitäisi tehdä, kun saisi edes entiset koulittua.

7 kommenttia:

kaanon kirjoitti...

Onpahan teillä siellä melkoisesti lunta.

Minäkin odotan malttamattomana koska saisi tomaatteja alkaa kuljettaa kasvihuoneeseen auringon lämmöstä nauttimaan.

Onpas aika harvinaista, että joulutähti kukkii uudelleen. Taitaa tykätä verantaolosuhteista.

Maca kirjoitti...

Meillä ei ole näkynyt punatulkkuja moneen vuoteen, tilhit käyvät talvella.

TeeTee kirjoitti...

Minä tuolla juuri valittelin kevään edistymisen hiipumista, mutta pitänee olla onnellinen, että meillä ei ole lunta ollut enää pitkään aikaan. Ihana piristysruiske tuo punainen joulutähti!

Aino kirjoitti...

Kyllä ne lumet pikku hiljaa hupenevat, mukava polku siihen on jo muodostunut pensaan ympärille

tuulento kirjoitti...

Minulla myös on taimia joka ikkunalla. Kumma kyllä ahkerat liisat eivät ole moneen vuoteen itäneet. No sain nyt muutaman taimen kolmesta pussista kylvettynä. Keltaista kukkaa on kyllä ruukutettu, siis monenlaista samettikukkaa.

orvokki kirjoitti...

Kävin itse just kuvaamassa, ja muutaman varjopaikan lumikasan tavoitin. Mutta että teillä on vielä noin paljon lunta. Sulla on edessä vielä se ihana näky kun lumi ihan silmissä hupenee. Vaikka kyllä kevät kuvissasi jo on ilmiselvästi.
Laitatko joulutähden ulos maahan???

Mimi kirjoitti...

Varmaan tuostakin lumesta on sulanut paljon nyt viikon aikana.