Sivun näyttöjä yhteensä

6.5.2012

Juhlapäivän viettoa juhlimallakin

0505 on meidän juhlapäivämme.
 Hollolan seurakunnan Sovituksen kirkolla vietettiin rovastikunnallista Lähetysviikonloppua. Tässä sanan, sävelen ja lähetyksen tapahtumassa oli perjantaina konsertti, jossa Jippukin esiintyi. Lauantaina siellä konsertoi Lahden Gospelkuoro. Osanottajilla oli mahdollisuus tutustua Pipiliaseuran lähetysnäyttelyyn sekä eli lähetysjärjestöjen esittely- ja myyntipöytiin.
 Olin päivällä Lähetysseuran pöydän kirjamyyjänä.
 Tänään vietettiin myös Yhteiskoulublues '12 - before and after sixties: Koulun entisten oppilaiden tapaaminen, jossa tutustuimme aluksi omaan opinahjomme nykyisiin tiloihin ja näimme vanhoja valokuvia entisestä koulustamme. Muistot heräsivät...
Eräässä koulun luokassa makasi joku... :)
 Sitten siirryimme koulubussilla tai Lemmensillan kautta jalan tai omilla autoilla juhlapaikalle.
 Illan juontajana toimi Risto Astikainen loistavalla tavallaan. Ohjelmakavalkadissa oli mukana koulun entisiä opettajia ja oppilaita. Oli mukava tavata luokkatovereita ja muita tuttuja koulutovereita vuosien takaa ja jutella heidän kanssaan. Joitakin tosiaan sieltä noin viidenkymmenen vuoden takaa. Helpoin oli tunnistaa henkilöitä äänimuistin avulla. Näimme myös 1950-luvulta olevan paikkakunnasta tehdyn hienon värielokuvan. Elokuvaa olivat sponsoroineet silloiset paikkakunnan yritykset kunnan ohella. Meille näytettiin myös paikkakunnan valokuvista tehty kooste. 
Saimme iltapalaksi hyvää kiusausta ja salaattia ja sitten kahvia suklaan kera jälkiruoaksi.
Lopuksi oli tanssia. Tilaisuuteen oli kehoitettu pukeutumaan 60-luvun tyyliin: tässä aidot tanssikengät viidenkymmenen vuoden takaa.

2 kommenttia:

Kiirepakolainen kirjoitti...

Onnea juhlapäivälle!

pappilanmummo kirjoitti...

Kiitos! Niin ne vuodet vierivät...