Sivun näyttöjä yhteensä

22.5.2012

Kirjavat junasukat

Tänään sain valmiiksi kirjavat junasukat. Langan ostin Unkarista, mutta se on italialaista Mondialin Ciao konepestävää lankaa, 75 % villaa Lana Vergine Merino (100 gramman kerässä 420 metriä). Neuloin 2,75 numeron puikoilla. Sukat painavat 28 grammaa.

Aamulla lähdin keskussairaalaan silmäpolille puolivuotistutkimuksiin. Kun piti tehdä väriainetutkimus, niin jostain syystä menin valkeaksi, laitettiin lepoon ja jouduin vielä päivystykseenkin lepoon. Silmien väriainetutkimus jäi, mutta muut tärkeät tutkimukset kerittiin sentään silmäpolilla tehdä. Päivystyksessä tutkittiin ja onneksi pääsin sentään jo yöksi kotiin, kun mies haki. Rippikoulun pito tältä päivältä jäi minun osaltani toisille.

Uusi päivystyspaikka on hieno ja systeemit pelasivat aika hyvin. Akuutti24-päivystyksessä sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen ja kiireellisyyden. Välitöntä päivystyshoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla. Ilmoittautumisluukulle sairaanhoitajan pakeille pääsin heti ja samantien ohjattiin laboratorioon ja sitten lepoon. Lepotilat olivat kuuden hengen huoneita, joihin ei käytäviltä kuulunut melua. Toki laitteet melusivat senkin edestä ja hieman toisetkin potilaat, joten nukkumisesta ei ainakaan tullut mitään. Sainpahan sentään lueskella lehtiä ja neuloin nuo sukatkin loppuun siellä.

Sana tälle päivälle: "Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää." (5. Mooseksen kirja 31:8)

1 kommentti:

Anneli kirjoitti...

Kivat kirjavat sukat !
Tuskin tulee toiset samanlaiset vastaan :)
Olisi mukava saada tuollaisia erikoisempia lankoja !!
Mukavaa ja aurinkoista keskiviikkoa :))