Sivun näyttöjä yhteensä

4.6.2012

Pihalla

 Syreenit tuoksuvat jo pihalla.
 Mies on alkanut rakentaa pihalle pienille vieraille leikkitelinettä, johon tulee liukurata, keinut ja kiipeilytikkaat sekä maja.
Vielä leikit eilen sujuivat lapsiporukalla mukavasti sorakasalla. Kun vettä oli satanut kasan luona olleisiin astioihin, niin sai helposti keittoakin valmistettua ja tarjoiltua toisille.

Orvokkina pelattiin taas ulkona lentopalloa tutulla viiden perheen joukolla. Mäkäräiset vai mitkä hyttystä pienemmät vain häiritsivät jonkin verran ja pari kertaa pienehkö sadekuurokin yllätti parituntisen pelin aikana. Mutta pienistä hankaluuksista ei välitettty, vaan pelattiin ja nautittiin yhteisestä tohinasta suvun kesken.

Sana tälle päivälle:
"Älä käytä väärin Herran, Jumalasi, nimeä,
sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä,
joka käyttää väärin hänen nimeään."
(Toinen Mooseksenkirja 20:7)

3 kommenttia:

Kiiris kirjoitti...

Ihanat syreenit, suuret kukinnot! Ja lasten iloiset pihaleikit!

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Suloinen mustikankukka tunnuksena blogissasi. Mukavaa, kun lapsille tulee pihaan paljon puuhaa. Naapuritalossa oli viime kesänä arvokkaat pihajuhlat. Lapsia varten oli tuotu jääkiekkopeli, mailalla lyötävä pallo kepin nenään ja muutakin puuhaa. Mukava oli seurata omalta pihalta kuinka tyylikkäästi kaikki toimi. Meitä oli ystävällisesti informoitu asiasta etukäteen.

Huopatossunen kirjoitti...

Hienosti kukkivat syreenit. Meillä on vielä niin pieniä pensaita, ettei niissä monta kukkaa ole.