Sivun näyttöjä yhteensä

28.8.2012

Parit villasukat valmistuneet

Siniset Kertut ja vaalean farkunsiniset pitsisukat ovat valmistuneet tänään senioripäivien aikana. Kun kuuntelee esityksia ja keskusteluja ja ottaa niihin osaakin, niin samalla voi myös neuloa. Sukista tulee blogiin enemmän tietoa, kun pääsen kotiin, koska kuvia en saa tällä koneella tähän tekstiin liitettyä. Ehkä saan kolmannetkin sukat valmiiksi ennen päivien päättymistä...
Edit: Nämä kahdet valmistuivat, kolmansista vain toinen:
 
Pitsisukat,jotka on aloitettu 14.7. KyJyn viidentenä. Neuleessa on 60 silmukkaa ja puikot ovat kolmosen. Joka puikolla on 15 silmukkaa ja perusneulemallissa on  kolme oikein, kaksi nurin. Aluksi kolme oikein kaksi nurin - neulosta neljä kerrosta, sitten reikäkerros: langankierto, 1 silmukka neulomatta, kaksi oikein yhteen, vedetään nostettu eli neulomaton kavennettujen yli, langankierto, kaksi nurin jne. Seuraavat kolme kerrosta perusneuletta ja taas reikäkerros. Kantapään jälkeen kavensin niin, että pohjasilmukoita noilla kahdella puikolla oli ainoastaan kaksitoista kummallakin. Sukat painavat 84 grammaa.
Kerttusukat, jotka on aloitettu  9.7. KyJyn toisena Novitan sinisestä seitsemästä veljeksestä 3,5 numeron puikoilla 47 silmukalla. Kantapäässä lisäsin yhden silmukan. Sukat painavat 91 grammaa.

3 kommenttia:

Kiiris kirjoitti...

Hih, sinä ehdit ennen kylmän tuloa! Ahkeroitsija♥

Marjut kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marjut kirjoitti...

Kauniita sukkia, molemmat.