Sivun näyttöjä yhteensä

7.10.2012

Laivasukkia

Olimme laivaristeilyllä ja kannella maisemia katsoessa ja muutenkin istuskellessa neuloin muun muassa muutaman parin sukkia ajankuluksi.
 
KyJy7 valmistui 1.10. Nämä mustat sukat ovat Seitsemän veljeksen lankaa, ja ne on neulottu 3,5 numeron puikoilla, 12 silmukkaa puikollaan. Kuviossa on yksi silmukka neulomatta, kolme oikein, jota toistetaan. Seuraava kerros neulotaan kaikki oikein. Toistetaan nuo kaksi kerrosta. Sitten kaksi seuraavaa kerrosta yksi oikein kolme nurin.Ja taas alusta... Aluksi neuloin viisi senttiä resoria. Sukat painavat 99 grammaa ja ovat naisten keskikokoa.
 
KyJy11 eli Olga-sukat vihreästä Nallesta valmistuivat vihdoin eilen paluumatkalla lentokoneessa kolmosen bambupuikoilla. Silmukoita oli varressa 64. Painoa sukilla on 74 grammaa.
 

 
Kahdet junasukat tulivat aika nopeasti. Junasukkien mallihan on selkeä ja helppo. Sinikirjavat painavat 66 grammaa neulottuna kolmosen puikoilla ja vaaleanvihreät Nallesta 44 grammaa, jotka neuloin 2,75 numeron puikoilla. Sinikirjava lanka on Juvel-merkkistä konepestävää villalankaa puhdasta uutta villaa.
Nämä ovat tulossa Sukkasatoon mukaan.
 Bloginappi 2012

5 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Oletpas sinä ahertanut.
Kauniita sukkia monta paria :)

Maca kirjoitti...

Laivalla onkin aikaa kutoa. Kauniita sukkia.

Huopatossunen kirjoitti...

Kivoja sukkia :)

-maiju- kirjoitti...

No jestas, kuinka monet sukat tuli risteilyllä :)
Ja mikä parasta, laitat noita ohjeita, taas pitää kokeilla. Valepalmikkoon olen jäänyt ihan koukkuun, se on niin helppoo ja tulee kivannäköistä, maltanko enää muuta tehdäkään?
PS. Alkukirjaimet on palannut uusiutuneena, tiistaina tulee jo toinen "uuden ajan" haaste.

Marjut kirjoitti...

Nättejä sukkia monta paria!