Sivun näyttöjä yhteensä

20.12.2012

Joulujuhlia

Tänään olivat pieni hieno mies ja pikkusisar  viettämässä pakkaspäivää meillä. Koko päivän touhuilimme sisällä monenlaista. MM. lisäsimme jouluseimeen jo tähden näyttämään Marialle ja Joosefillekin, matkalla olijoille, tietä Beetlehemiin.
 
 Irtokirjaimista oli mukava rakennella sanoja mallin mukaan. Värityskirjakin kiinnosti ja erityisesti labyrinttitehtävät ja uutena numerosta numeroon viivoilla kuvien tekeminen.
 
Opettelimme solmimaan rusettisolmua ja merimiessolmua. 
Eilen haahuilin päivällä kaupungissa. Olin optikolla näöntarkastuksessa ja valitsemassa samalla uudet silmälasit. Monen monta asiaa piti hoitaa samantien, kun kaupunkiin asti tuli lähdettyä.
 
Illalla oli vielä seurakuntamme työntekijöiden jouluateria, jolla oli mukavaa ohjelmaa. Tässä esiintyi diakoniatiimimme.

Edellispäivänä olin toisella reissulla: Eläkeläisten kanssa kuulemassa työseurakuntani suunnitelmista ja samalla tapaamassa entisiä työtovereita vuosien takaa.
Saimme viettää myös yhdessä ehtoollista.
 
Urheiluseuramme veteraanit kokoontuivat pikkujouluihinsa. Joulupukkikin kävi. Lauloimme paljon joululauluja ja pappikin oli mukana.

4 kommenttia:

Kiiris kirjoitti...

Ystävien, tuttavien yhteisiä hetkiä!

Maca kirjoitti...

Monelle seurakunnan järjestämät joulujuhlat voivat olla ainuita joulun tuojia.

kosotäti kirjoitti...

Siunattua joulua pappilaan, kiitos monista ihanista kirjoituksista.

Anneli kirjoitti...

Tosi hauska "perhekuva" :)