Sivun näyttöjä yhteensä

27.1.2013

Liikuntaa taas

  
Tänään oli tämän vuoden rippikoululaisten ja heidän vanhempiensa kutsujumalanpalvelus. Seurakunnan kaikki rippikoululaiset olivat aloittamassa rippikouluaan. Jumalanpalveluksen jälkeen he saivat tutustua ryhmäänsä ja saivat erinäisiä ohjeita. Myös he saivat katsella kuvia edellisvuosien rippikoululeireistä ja rippikoululeiripaikasta.

Iltapäivällä kävin taas hiihtämässä. Nautin mukavasta noin neljän asteen hiihtokelistä, kun aamulla oli latukonekin käynyt lumisateen jälkeen kunnostamassa ladut.
 
Hiihtomatkan varrella oli laavun edessä nuotiokin, jossa olisi voinut paistaa vaikka makkaroita. Harmi vain, että makkarat jäivät kotiin.

Illalla tämänpäiväinen liikunta jatkui vielä parin tunnin lentopallopelillä. Tänään meitä myös videoitiin Liikettä! -projektia varten. Liikettä oli pelissäkin. Vauhtia oli taas tänään todella kiitettävästi koko porukan pelatessa.

"Joka aamu on armo uus, miksi huolta siis kantaa!
Varjot väistyy ja vajavuus, Jeesus voimansa antaa.
Kiitos Herran, hän auttaa tiellä, meidän kanssamme nyt ja aina on,
täällä suo Isän suosion, rauhan luonansa siellä."
(Virsi 547:1)

2 kommenttia:

Kiiris kirjoitti...

Hiihtomatkan parhautta on makkaran paisto:)))

kosotäti kirjoitti...

Mei nuorin risttyttö aloittaa myös rippikoulun" koska haluun paljon rahaa ja lahjoja" Huh,huokasi kummi ja aloitti tään kristillisen kasvatuksen.