Sivun näyttöjä yhteensä

11.2.2013

Irti

Olin tänäänkin hiihtämässä vasta-ajettua latua. Ja eikös mitä: latu-uralla tuli vastaan nainen, jolla oli kolme isohkoa koiraa, jotka olivat irti. Pelotti kulkea sauvojen kera ohi. Ja koirat olivat kanniskelleet  risujakin latu-uralle. Latu-uralle tullessa on kyltti, jossa kerrotaan, että koirien ulkoiluttaminen kuntopolulla on sallittu lumettomana aikana. Mahtoiko tuo nainen olla lukutaidoton? Kun hiihdin eteenpäin, vastaan tuli ensiluokkalaisia, jotka koirat nähdessään kääntyivät takaisin.

Hiihdin toisenkin koulun lähettyvillä ja siellä oli myös pieniä oppilaita ladulla. Ihmetyttää, miten paksusti nuo koululaiset ovat hiihtoon pukeutuneet. Niinpä joillakin oli tosi kuuma ja heittelivät piponsa ladun varteen, josta sitten noukkivat ne paluumatkalla. Tänään lumi tarttui suksenpohjiin ja monet koululaiset olivat myös putsaamassa suksenpohjiaan etenkin taukopaikalla. Jonkun mono oli irronnut siteestä ja hän pyysi apua sen kiinnittämiseen. Niinpä siinä sitten moneen kertaa sidettä yritettiin saada kuntoon ja lopulta se piti ja tyttö pääsi jatkamaan hiihtoaan.

Ladulla yksi koululaisista kysyi: "Sinäkö se kävit meillä keräämässä Yhteisvastuuta?" Ja joku toinenkin tunnisti tutuksi papiksi: "Olet käynyt meidän koulussa"

 
Illalla oli seurakunnassamme yhteisvastuukerääjien siunaaminen. Samalla saimme kuulla tämän vuoden kohteista tarkempaa selostusta. 
  
Raamatun sana tänään: "Ole minulle kallio, jonka suojaan saan paeta, vuorilinna, johon minut pelastat." (Psalmi 31:3)

Ei kommentteja: