Sivun näyttöjä yhteensä

5.2.2013

Pappailua ja mummoilua

 
Tänään 5.2. vietetään Runeberginpäivää. Olemme syöneet  Runebergin torttua (tai Fredrikantorttua vai millä nimellä tätä pitäisikään kutsua, tätä alun perin porvoolaisen kondiittorimestarin Lars Asteniuksen 1840-luvulla luomaa torttua?). Siniristiliput ovat liehuneet. Runoilija, kansalliskirjailija Johan Ludvig Runebergin syntymäpäivää alettiin juhlia runoilijan täyttäessä 50 vuotta vuonna 1854.
 
Pienet olivat meillä tänään. Pappilan papan ja mummon kanssa touhuttiin taas monenlaista. Lukeminen yhdessä on mukavaa. Pelattiin muistipeliä, sanapeliä, leikittiin legoilla pitkään ja innokkaasti niin duploilla kuin pikkulegoillakin, laskettiin pikkuautot niillä ajettaessa (90!), soitettiin pianoa, nokkahuilua, triangelia... Kolmaskin T oli tulossa leikkikaveriksi, mutta tulikin kipeäksi. Tosin nämäkin pienet olivat hieman flunssaisia, joten sisällä pääasiassa olimme. Vain pieni hieno mies pääsi hetkeksi lumitöihin papan kanssa.
 
Kuvia otettiin puolin jos toisinkin.

3 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Teillä on ollut varmasti mukavaa!

kosotäti kirjoitti...

Varmaan pienesta kuvaajasta kehittyy yhtä taitava kuin mummostakin:))

Minna kirjoitti...

Kiitos päivästä :) Lapset oli innoissaan ja isompi ei ollut (ihme kyllä) edes väsynyt saati sitten kiukutellut. Vaikka oli kuulemma hermo mennyt kun minä en tullutkaan hakemaan. Kimmo varmaan kertoi miksi. Onko se perjantai vielä voimassa?