Sivun näyttöjä yhteensä

28.2.2013

Rajalta rajalle

 
Aamupuuroksi tänään söimme tyrnimäskistä tehtyä vatkapuuroa. Sen ja tietysti tuhtien voileipien voimalla sitten lähdimme päivän hiihtoretkelle.
  
Olemme tällä viikolla hiihdelleet kuntamme toiselta rajalta toiselle rajalle. Ja vähän pidemmällekin. Maanantaina toiseen suuntaan ja tänään toiseen.
 
Hiihtomatkan varrella oli myös tarjous: Kuumaa mehua joka päivä tällä viikolla. Emme tosin lähteneet tällä kerralla tuonne kuumalle mehulle.
 
Meillähän oli omat eväät mukana, joita tauoilla nautimme.
 
 Välillä on hyvä antaa suksienkin huilata ja itse sitten kiivetä lintutorniin.
 
Lintutornista katselimme maisemia.
Tulipa minulla tänään hiihdetyksi kymmenesosa talven hiihdoista! Aamulla lähtiessä aurinko paistoi, tuuli oli selän takana ja antoi vauhtia matkaan. Latukin oli suurimmalta osin vasta-ajettu. Palatessa oli tietysti vastatuuli, mutta ei se haitannut. Sukat (ja monot) ja rukkaset ja kintaat olivat läpimärät kuten koko hiihtoasukin sisäpuolelta ja ulkopuolelta. Viimeisen kymmenen kilometrin aikana näet satoi myös vettä. Kaikenkaikkiaan ihan hyvä ulkoilupäivä! Hiihdimme  minun hidasta vauhtiani, joten jaksoin reissun ihan hyvin.

Raamatun sana tänään: "Kuka voi sanoiksi pukea Herran voimateot, kuka voi häntä kyllin ylistää?" (Psalmi 106:2)

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Olet sinä vaan reipas nainen.
Kiva kun ei aina samoja latuja tarvitse mennä. Paljon mukavampaa, kun on eri maisemia :)
Mukavaa alkanutta maaliskuuta ♥

pappilanmummo kirjoitti...

Latuja löytyy vielä hiihtämättömiäkin ;)

Pirkkeri kirjoitti...

Kuinka paljon noita kilometrejä oikein kertyi kun "viimeisen kymmenen kilometrin aikana satoi vettä"? Aikamoinen määrä varmasti.