Sivun näyttöjä yhteensä

12.11.2013

Hyvää palvelua

Mökin pihalla oli mustikka äskettäin tehnyt uusia lehtiä ja kukkinut - raakile näkyvissä.
Vettä on tullut tänä syksynä ja mökin metsikössäkin lillusi vesi. Mökkitien toiseen reunaan oli kaivettu oja. Niinpä käväisin ostamassa rumpuputken, jolle mies sitten kaivoi uran tien yli ja siihen uraan upotimme tuon putken ja peitimme sen jällen soralla. Ja vesi virtasi ojaan sujuvasti...
Seudun rautakaupassa oli hyvä palvelu: putki katkaistiin, jotta se mahtui autoon. Se myös kannettiin autoon ja aseteltiin sopivasti. Sekä neuvottiin, miten kappaleet saadaan taas liitetyksi toisiinsa. Eräs asiakas tarjosi putkelle täyspitkänä ilmaista kyytiäkin isommalla autollaan, jos olisin ollut menossa samaan suuntaan kuin hän - maalla osataan palvella!
Vene on käännetty, pöllejä halottu, puita pinottu ja peitelty talvea varten. Hieman haravointia ja muuta käpyttelyä, kun mökkiä on laiteltu talviteloilleen. Jääkaappikin tyhjennetty ja sulatettu.

Raamatun sana tänään: "Kaiken hän on alun alkaen tehnyt hyväksi ja asettanut iäti jatkumaan, mutta ihminen ei käsitä Jumalan tekoja, ei niiden alkua eikä loppua." (Saarnaaja 3:11)

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Tuohon sopii laulu : kyllä maalla on mukavaa ♥

pappilanmummo kirjoitti...

Etenkin, kun maalla asuu, mökkeilee ja tekee töitä ;)