Sivun näyttöjä yhteensä

8.11.2013

Nenäpäivääkin

Vihdoinkin illansuussa lenkillä. On kulunut todella monta päivää, kun en ole kerinnyt / saanut aikaiseksi lähteä ulos postilaatikkoa pitempään matkaan. Alkuviikko oli sateista ja sitten oli jopa auringonpaistetta, mutta tiivistä muuten, joten en ulkoillut (siis lenkkeillyt) - liikkunut vain autolla. Nyt ei satanut ja oli aivan hyvä ilma, kostea, mutta hyvä hengittää ja sauvakävellä.
Päivät ovat kuluneet töissä ja töiden valmisteluissa. Tänään myös käväisin IT-keskuksessa saamassa apua kännykkään, jossa ei suostunut enää salasanan vaihdon jälkeen sähköposti näkymään. Onneksi sain avun, joten nyt on taas helppo nähdä työviestitkin.

Maanantaina kävin hakemassa flunssarokotuksen. Luulin, että ei siitä mitään jälkiseurauksia tule, mutta... Pistoskäsivarsi onkin ollut todella kipeä - ibuilla  on selvitty sentään yöt ja vähän päivälläkin on pitänyt troppia ottaa. Nyt alkaa jo helpottaa.
Suomen seitsemäs Nenäpäivä - hupittelua ja  myös  kerätään varoja maailman köyhimmissä oloissa ja heikoimmissa asemissa elävien lasten hyväksi. Nenäpäivä on Ylen Hyvä Säätiön järjestämä suomalainen varainkeruu- ja tiedotuskampanja, joka viihteen ja huumorin keinoin pyrkii lisäämään globaalia oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa. Isossa-Britanniassa Red Nose Day on näkynyt katukuvassa jo 28 vuotta. Nenäpäivää vietetään nykyään myös mm. Saksassa, Australiassa, Norjassa ja Islannissa. Nenäpäivähän on avoin kaikille ja nyt on lupa monenlaiseen hauskaan varainkeruuseen. Keräysvarat kanavoidaan yhdeksän suomalaisen avustusjärjestön pitkäjänteiseen kehitysyhteistyöhön. Mukana ovat mm. Kirkon Ulkomaanapu ja Suomen Lähetysseura.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Minunkin piti saada eilen rokotus, mutta en uskaltanut ottaa, kun maanantaina ja tiistaina on sairaalassa tutkimukset. Kun niistä selviän, käyn piikityksellä.

Nenäpäivä, yhteisvastuukeräys, nälkäpäivä - kaikki hienoja keinoja auttaa!

Anneli kirjoitti...

Toivottavasti olet jo kunnossa ja vältyt sitten talven flunssalta !
Hyvää isänpäivä viikonloppua ♥

Tuulento kirjoitti...

Hyvä jos vähäkin lapset saavat apua, vaikka mitään ratkaisevaa ei ehkä kuitenkaan?