Sivun näyttöjä yhteensä

31.12.2013

Enkeleitä onko heitä

Eilen tein tällä erää viimeisen työpäivän tässä parin kuukauden työjaksossa. Meillä oli hyvä työtiimi, joka jäi vakinaiselle viranhaltijalle. Eilen olikin vahdinvaihto: sain luovuttaa mm. työkännykän. Harmittavalta vain tuntuu työsähköpostiosoitteen loppuminen...

Nyt on uudenvuodenaatto. Ilotulitukset paukkuvat joka puolella. 

Enkeli ja Jeesus-lapsi. 
Jouluseimikirjan mukaan olen yritellyt valmistaa uusia hahmoja Marian ja aasin lisäksi. Kirjassa on hyvät hyvin tarkat ohjeet näiden hahmojen valmistukseen. Olen lainannut kirjan kirjastosta, mutta aion hankkia sen omaksikin, koska kirjassa on myös hyvin kerrottu joulukertomus aina hahmojen ohjeiden myötä.

Enkeli on neulottu seisovan perusnuken kaavan mukaan. Enkelillä on myös siivet ja mekko. Jeesus-lapsella on housut sekä hupullinen kapalopussi. Pientä nyherrystähän näiden neulominen on: muutamalla silmukalla muutama kerros osaseen. Sain tänään ystävältä ruskeaa sopivanpaksuista lankaa, josta pääsen valmistamaan Joosefin "jalkineita".
 Joulukukka tämä murattikin ja yksi pieni myös lahjaksi saatu jouluseimi sen edessä.
 Kynttelikköjä on monella ikkunalla.
Pienen hienon miehen perhe oli vuorostaan meillä. Lapsilla oli monenlaista touhuamista, varsinaista vauhtia...

Raamatun sana tänään:"Herra varjelee sinut kaikelta pahalta, hän suojelee koko elämäsi. Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina." (Psalmi 121:7-8)

Hyvän Jumalan siunausta vuodelle 2014 rukoilemme tänne kurkkaajille.

7 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kyllä paukkuu täälläkin !
Oikein hyvää alkavaa vuotta 2014 Sinulle ja läheisillesi ♥

Sinikka kirjoitti...

Siunauksellista Uutta Vuotta 2014!

Kiiris kirjoitti...

Rauhaisaa uutta vuotta1

Sirkku kirjoitti...

Suuri ja väkevä halaus, sinulle sisko, uuden vuoden kynnyksellä. Kiitos kaikista siunaavista ja kannustavista sanoistasi ja toivotuksistasi, joiden jakamisessa olet ollut uskollinen. Aina et ole voinut arvata niiden suurta merkitystä. Meidän Isämme on suuri ja hyvä!

Huopatossunen kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Maca kirjoitti...

Hyvää alkavaa vuotta!

kosotäti kirjoitti...

Siunattua uutta vuotta.