Sivun näyttöjä yhteensä

11.3.2014

Mökillä aurinkoista

Aurinko paistoi. Tuuli lujasti, joten puunkaato ja risujen polttaminen sai jäädä toiseen kertaan. Lumet ovat jo sulaneet kokonaan mökin tontilta. Järvi on vielä jäässä. Pari pilkkijää näkyi tänään jäällä kokeilemassa kalaonneaan.
 Mökin kukkapenkissä  ovat aluillaan jo vuohenjuuret.
Komeamaksaruohokin on aloittanut uuden kasvukauden.
Veimme mökille uuden sohvasängyn osina. Mies kokosi sen siellä - nyt paljon nopeammin kuin eilen: harjoitus teki jo mestarin! Osista vain puuttui jotain ja ainakin aluksi tuntui patjasarjakin liian lyhyeltä - seurataan tilannetta. Vanha joustinsänkymme sahattiin osittain palasiksi poltettavaksi (puuosat), loput tuli peräkärryssä pois kaatopaikalle vietäväksi. Koko makuutila tuli kerrankin siivottua kunnolla, kun sen tyhjensin kaikesta tavarasta, putsasin ja pesin. Nyt mietimme vielä, mitä tavaroista sinne palautamme, mitä hävitämme kokonaan.

Piti vain lähteä kotiinpäin liian pian - olisi ollut mukavaa haravoida enemmän pihaa ja nauttia muutenkin ulkoilusta.

4 kommenttia:

Inna Vaara kirjoitti...

Mökkikautta odotellaan täälläkin. Tänään oli erityisen lupaava päivä. Todistus siitä, että kevät on 1,5kk normaalia edellä.

Jaana kirjoitti...

Mukavaa, kun saitte puuhata mökillä. Teillä taisi paistaa aurinko paremmin kuin meillä. Täällä oli vähän pilviharsoa ajoittain taivaalla.

Anneli kirjoitti...

Hieno uusi sohva.
Ensi viikolla se sitten tulee talvi, voi ei.... kun nautin tästä keväästä.
Eilenkin tein kaksi tunnin kävelylenkkiä ja uni maittoi ♥

Maija kirjoitti...

Ihana sohva! Mökille minäkin mielin, ensi viikolla olisi mahdollista mennä sinne kun olen lomalla. Saas nähdä sekoittaako takatalvi kuviot.