Sivun näyttöjä yhteensä

16.4.2014

Varsinainen saalis

Kouluilla on tälläkin viikolla käyty pitämässä hartauksia. Tänäänkin taas kerroin pääsiäisen sanomaa ala-asteella rekvisiitan kera. Koululaiset lauloivat virren 78: "Vieraalla maalla kaukana on kumpu kivinen. Sen koloon kerran iskettiin puu ristin muotoinen..."
Päivällä lähdimme kokemaan katiskat ja verkon. Saalis oli mahtava: yksi ahven. Mies perkasi sen ja paistoin lounaaksi. Toki söimme sentään muutakin kuin tuon pienen ahvenen. 

Aurinko paistoi, mutta tuuli aika lailla mökillä, joten emme jääneet sinne haravointihommiin, vaan palasimme kotiin aikaisin.

Tänään oli vielä jumppakin syvävenyttelyineen ja sen jälkeen olimme iltakirkossa, josta palasin jälleen sauvakävellen kotiin.
Tänään piinaviikolla oli aiheena Pietari hiilivalkealla. Kallio-Pietari, avaintenvartija kieltämässä mestarinsa...
"...Juuri sinua  Mestari rakastaa niin paljon, että hän on tuolla ylipapin salissa saamassa tuomiotaan. Hän menee ristille sinun syntiesi tähden..." 
"Minä olen Pietari, ovenvartija, avaintenhaltija. Jos voisin, avaisin Taivaan ovet selkoselälleen. Tule, käy sisälle. Mitä syntisemmäksi itsesi tunnet, sen tervetulleempi. Käy tänä iltana ristin juurelle - itke syntejäsi - usko ne anteeksi - jatka kulkemista Mestarin seurassa."

Ei kommentteja: