Sivun näyttöjä yhteensä

7.6.2014

Vaasassa

Hotellissa on ollut hyvä olla: huone on hyvä ja samoin aamupala loistava. Vain jostain syystä huoneen lämpö on ollut ylen korkea nukkumiseen.

Suomen Lähetysseuran vuosikokous oli tänään. 5 tuntia ja 20 minuuttia kesti tuo kokous. Siinä jo peffalihaksetkin alkoivat puutua. Oli hyvä, että kipeistäkin asioita puhuttiin. Valittiin hallituksen erovuoroisten tilalle uudet jäsenet, kaksi jatkoon ja kaksi kokonaan uutta. Vs. toiminnanjohtaja lupasi keskustella asioista kuten Etiopiassa keskustellaan kahvikupin ääressä niin kauan, että kuullaan toista osapuolta ja ehkä päästään yhteisymmärrykseen.

Pekka Simojoki sai kultalevyn. Sitä juhlittiin. Pekan lauluja oli esityksinä ja yhteislauluina. Pekka Simojoen sävellyksiä  ja sanoituksia on vuosikymmenien ajoilta, joista oli näytteitä ja Pekka kertoili itse laulujensa väliin.

Vammaisten ihmisten oikeuksista olivat kertomassa vammaistyötä tekevät sekä myös itse vammaiset. Mielenkiintoisin oli nuoren sokean etiopialaistytön elämästä kertova selostus. Samalla selvitettiin sikäläistä vammaistyötä.
Illalla kokoontuivat Etiopian lähetit taas vuotuiseen kokoukseensa päivittämään kuulumiset. Oli mukavaa saada olla mukana Etiopian uutisia kuuntelemassa.
Kerkisin tänään  kokouksessa neuloa valmiiksi eilen aloittamani vihreät junasukat.
Uusi sukka-aloitus on vaaleanpunaisesta Nallesta Talvikki-mallilla aikuisen naisen sukat.

Ei kommentteja: