Sivun näyttöjä yhteensä

7.7.2014

Yllätyksiä täynnä päivä

Autoni ei mennyt läpi katsastuksessa, koska jouset olivat haperot, toinen jopa katkennut. Niinpä poika hankki nuo osat ja tänään hän kerkisi irroittaa vanhat ja laittaa tilalle uudet. Jospa nyt auto menisi katsastuksessa läpi. Onhan sillä varmempi ajaa, kun se on kunnossa.
 
Uurnanlasku oli sovittu etukäteiskeskusteluissa yhden sukulaisen kera.. Niin piti olla vain haudalla lyhyt toimitus maahan kätkemisen kaavalla. Kun lähdimme kohti hautapaikkaa, kysyin uurnan kantajalta, lähiomaiselta, onhan siellä toisella paikkakunnalla tämä vainaja siunattu. Vastaus oli kielteinen. Niinpä tuli yhtäkkiä muutos ja toimitus muuttuikin hautaan siunaamiseksi.

Kun riisuin yltäni virkapuvun takin, huomasin samalla sen ristin kadonneen. Missään sitä en nähnyt. En löytänyt autosta enkä muualtakaan, mihin olisin voinut sen tipauttaa. (Olisi pitnyt ommella se tiiviisti kiinni eikä luottaa vain klipsiin, jolla se on ollut kiinni vaatteessa.) Ehkä tuon joku löytää ja palauttaa vaikkapa kirkkoon tai virastoon. Oli näet niin lämmin päivä, etten jaksanut ajaa autoa tuo takki päälläni, hiki valui muutenkin.
Mukavaa kuitenkin, kun on lämmintä ja ei sada. Mehiläiset pääsevät lentämään ja hakemaan mettä ja saamme hunajaa vähitellen. Toki jo on lingottukin hieman. 

1 kommentti:

Anneli kirjoitti...

Pidän peukkuja että auto menee katsastuksesta läpi ja risti löytyy !