Sivun näyttöjä yhteensä

4.1.2015

Syntymäpäiviä

Tähän aikaan vuodesta on sukuun kasautunut monen monet syntymäpäivät. Aloitimme niiden juhlimisen eilen viettämällä 2-vuotiaan syntymäpäiviä jo etukäteen ja jatkoimme tänään 8-vuotispäivillä. Tänään on myös pojan 40-vuotissynttärit. Huomennakin voisi mennä syntymäpäiville. Ja ensi viikonloppuna taas jatkamme juhlintaa.
Juhlittava puhalsi äitinsä kanssa yhdessä kakun kynttilät ja sitten kakku taisi hävitä aika nopeasti suihin.
Juhlittava availi ja tutkaili paketeitaan.
Isoveljellä on suuri joukko maataloustyökoneita. Näillä on hyvä ajella sisällä ja odotella kesää, jotta saa kylvää omaan kasvimaahan taas jotakin hoidettavaa.

Isosisko piti hienon balettiesityksen meille. Samoin oli yhteistä jumppaa. Jopa minäkin jouduin kokeilemaan vatsalihasten kuntoa. Isoveli piti jaloistani kiinni ja niin sitten ylös-alas...
Sain illalla valmiiksi sukkaparin Kerttu-mallilla. Sukat ovat noin 38 numeron jalkaan sopivat. Neuloin ne tällä kertaa sinisestä Kotikulta Sukkalangasta, jossa on 40 % villaa, 35 % akryylia ja 25 % polyamidia. Ne painavat 90 grammaa. Automatkoilla on hyvä neuloa...
Aamulla lähtiessämme toisille synttäreille lapsenlapset esittelivät meille vielä heidän kanalansa kanat ja kukon. Saimme myös tuoreita luomukananmunia kotiin.
Ja taas oli syntymäpäiväkakku! Nyt jaksoi päivänsankari puhaltaa nopeasti kynttilät sammuksiin.
Lahjaksi saatua hevospeliä pelasivat isommat serkukset sitten innokkaasti. He ovatkin käyneet ratsastamassa viime aikoina ja hevoset ovat heille tärkeitä. Pienimmän lapsenlapsen hymy oli loistava. Viiden lapsenlapsen kera olikin aikamoista touhua!

Onneksi matkoillamme tiet olivat hyvässä kunnossa ja kotikin pystyssä palattuamme.

Ei kommentteja: