Sivun näyttöjä yhteensä

26.1.2015

Vauhdikas viikonloppukin

Yli sata tilheä istuskeli pihakoivussa ja lenteli vähän väliä marjaomenapensaaseen nauttimaan marjaomenista.  Kun yrittelin ottaa kuvia niistä, koko joukko taas lensi pois pikapikaa koivun latvaan. Tilhiä oli mukava katsella vikonloppuvierailulla olevien lastenlasten kanssa.
Pienimmällä oli aivan ihana äitinsä tekemä seeprankuvamekko. Isoveli oli saanut juuri hankittua omilla säästörahoillaan älykännykän. Niinpä tuota kännykkää piti tutkia koko porukalla. Toki kännykässä ei ole omaa nettiyhteyttä, vaan ainoastaan wifin kautta. Lapsella on myös rajoitettu netin käyttöaika.

Viime viikko hurahtikin työn touhussa kolmena päivänä, joten hiihtämisetkin jäivät vähemmälle. Nyt tänään olemme sentään käyneet taas hiihtolenkillä ja voineet hiihtää jopa aivan kotinurkilta lähtien. Lähiladutkin ovat kunnossa ja ilma oli hyvä hiihdellä.
Toki muutakin olemme tehneet - etenkin mies - viime aikoina: siivonneet ja laittaneet poistoon tavaroita. Kaatopaikallekin on menossa kuorma. Meillä ei ole vielä järjestettyä jätehuoltoa, vaan viemme aina tarvittaessa kuorman. Kotona on helppo polttaa poltettavat ja maatuvat jätteet kompostoida.

Sana tälle päivälle: "Viisaan viisaus on elämäntaitoa, tyhmän tyhmyys itsensä pettämistä." (Sananlaskut 14:8)

Ei kommentteja: