Sivun näyttöjä yhteensä

20.2.2015

Kerttu-sukat farkunsinisinä

Jälleen uudet Kertut Novitan suomalaisesta sukkalangasta. Nämä painavat 105 grammaa ja on neulottu noin 38-numeroiseen jalkaan. Nämä matkaavat Missiokauppaan lähetystyön hyväksi myytäviksi.

Pitipä saada nämä valmiiksi alta pois, koska lapsenlapsi pyysi itselleen sukkia ja oli hyvä sovittaa uutta aloitusta vielä ennen kuin hän lähti kotiinsa. Pienet näet haettiin tänään illansuussa.

Paasto on aloitettu meillä vähän liian tosissaan. Meillä näet tuo vatsatauti on jatkanut taivaltaan ja vuorostaan mies sai sen voimakkaana. Odotan vain, koska itse saan tämän pöpön. Niinpä tämä päivä kului lasten kanssa aika rauhallisesti pääasiassa sisällä. Vielä edellinen sairaskaan ei ollut kovin hyvässä vedossa. Ulkona olikin märkää, loskaa ja liukastakin, joten ei sinne tehnyt ainakaan minun mieleni. Myös lukemista, piirtämistä, kuntopyöräilyä, kuperkeikkoja, palapeliä sisältyi päivään pienten kanssa.

2 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Aina kun näen Kerttu-sukat tulee mieleeni Kerttu-tätini, jonka yhden sukkamallin kuopukseni kirjoitti nettimaailmaan. Kerran katselimme tätini kanssa miten paljon on tehty Kerttuja.

Nuo vatsataudit on inhottavia ja tarttuvia. Paranemista.

pappilanmummo kirjoitti...

Iso Gnu: Sieltäpä sieltä sen ensimmäisen Kerttu-sukka-nmallin taisin löytää.
Kiitos. Kohtalaisesti jo mennään paranemista kohti.