Sivun näyttöjä yhteensä

1.2.2015

Talven ensimmäinen laturetki

Tänään lumisateesta huolimatta innostuimme lähtemään laturetkelle. Olimme lukeneet ja kuulleet Tiirismaan ladun järjestämästä latupäivästä, Tiirismaan 47. laturetkestä ja Angry Birds -hiihdosta.

Niinpä lähdimme ajelemaan kohti laturetken yhtä aloituspaikkaa. Hiihdimme lumisateessa. Lumisade ei haitannut kuin alamäissä, kun tuntui, ettei nähnyt mitään eteen, kun "kovat" lumihiutaleet tulivat suoraan silmiin. Toki hiihtoasu oli ulkoapäinkin märkä. Minulle ylämäet ovat aina hankalia nousta haarakäynnillä. Myös keli oli sellainen (nollan huitteilla) että joitakin ylämäkiä pääsi liikkumaan aivan suoraankin latua pitkin. Ja ne muutamat huikeat alamäet olivat mainioita, etenkin, jos olisi nähnyt eteensä paremmin. Hiihtomatkaa tuli ehkä vain vähän yli parikymmentä kilometriä. 


ANGRY BIRDS Go Snow oli 6–10-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen suunnattu lumiseikkailutapahtuma Hollolassa.

 
Perheitä oli tullut paljon kokeilemaan lasten kanssa hiihtojuttuja, joita Tiirismaan latu yhdessä Rovion kanssa oli lapsille järjestänyt. Peräti noin 500-600 henkeä osallistui sunnuntaina Hollolassa Angry Birds Go Snow -lumiseikkailuun. Tapahtumassa pääsi pujottelemaan vihaisten pehmolintujen ohi, laskemaan mäkeä, luistelemaan, kävelemään lumikengillä ja ampumaan jättiritsalla possuja.

Hiihtomatkalla saimme tutustua tähänkin tapahtumaan. Pitihän sitä meidänkin sentään makkarat ja mehut nauttia siellä hiihtomatkan varrella.

Liikuntaa oli toki  vielä illallakin, kun kävimme pelaamassa lentopalloa sen parituntisen.

2 kommenttia:

tuulento kirjoitti...

Varmaan hauska päivä.

pappilanmummo kirjoitti...

Hiihtoretket ovat aina mukavia, kun niitä yhdessä teemme.
Lastentapahtumaa oli myös mukava seurata.