Sivun näyttöjä yhteensä

27.3.2015

Onnellinen arki

Lukuhaasteen seuraava kirja on minulla kirja, jonka nimessä on numero. Olen lueskellut Jenny Haren Onnellinen arki, 365 ohjetta parempaan elämään. Aurinkokustannus 2009. (34)
 Tänään on vuoden 96. päivä ja tälle päivälle on kirjoitettu aiheena Harjoittele aerobisesti.

"Voit vilkastuttaa verenkiertoasi ja parantaa mieltäsi harjoittamalla aerobista liikuntaa. Huomaat pian, että sillä on nostattava voima.
Rauhallinenkin liikunta, kuten kävely on hyväksi. Voit koventaa vauhtiasi pikkuhiljaa välttäen riuhtomisen tunteen.
Päämääränä on hapenottokyvyn parantuminen.  Se paranee vauhdin kasvaessa ja hengityksen voimistuessa. Älä ylisuorita! Tehokkaan aerobisen liikunnan jälkeen hehkut vielä pitkään. "

Jenny Hare kehottaa kurkistamaan tähän kirjaan aina, kun kaipaa innostusta ja muistutusta onnellisen elämän harjoitteluun. Jokaiselle vuoden päivälle on erityyppinen otsikko. Ja lisäksi on joka kuukauden lopussa arviointi/tarkistuslista, kuinka onnistui.
" Anna itsellesi lupa olla ajoissa, Opi päästämään irti, Lämmin kylpy, Puolusta oikeuttasi uneen, Lähetä lahja..."
Kirja muistuttaa paljon Positiivareiden Ajatusten aamiaisen vinkkejä kullekin päivälle. Sitä oli mukava lueskella ja jotain toteutella kuten tee lista elämäsi hyvistä asioista - olisi pitänyt enemmänkin, mutta kirja on lainattu kirjastosta.

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Niin, elämässä on paljon hyvää, mutta ne huonot asiat vain usein vellovat päällimmäisenä.

Positiivinen ajattelu on voimauttavaa!

pappilanmummo kirjoitti...

Jaana: Aina ei jaksa ottaa positiivista asennetta, vaikka se olisi tärkeää. Kun vain sen muistaisi, niin olisi paljon helpompaa.