Sivun näyttöjä yhteensä

29.6.2015

Ahomansikka kypsyyKesän ensimmäisenä hellepäivänä sai nauttia lämmöstä – tosin minulla oli crocseissa villasukat edelleen.

 

Kävelin tienlaitaa lähetyspiiriin ja yllätyksekseni näin kypsiä mansikoita siellä täällä. Olin ajatellut niiden kypsyvän vasta ehkä ensi viikolla, kun tänä kesänä tuntuvat kaikki kasvit olevan myöhässä niin sanotuista normaaleista aikatauluista.

 

Olin lähetyspiirissä, jossa oli neljännessata henkeä näin kesälläkin mukana. Nimikkolähetit olivat kertomassa mielenkiintoisesti työstään kuurojen parissa Etiopiassa. Kokoonnuimme lähetyssihteerin kotona verannalla koko joukko ja ihastelimme samalla siitä avautuvaa maisemaa.Päivän matka jatkui lastenlasten perheeseen pääkaupunkiseudulle asti. Isosisko oli ollut arkkitehtuurileirillä ja valmistanut saaren pienoismallin sekä monine mielenkiintoisine yksityiskohtineen talon, joka selviää tulvistakin.


Vietimme nuorimman lapsenlapsen syntymäpäiviä.Vuoden ikäinen vesseli sai maistaa ensimmäisen kerran kakkua, kun ensin oli kynttilä puhallettu sammuksiin.

Ei kommentteja: