Sivun näyttöjä yhteensä

26.7.2015

Vauhdikas viikonloppu

Sunnuntaina olin kahdessa messussa. Toisen toimitin itse, toisessa olin avustajana. Kummassakin oli graduaalivirtenä sama tuttu virsi 484: Totuuden Henki, johda sinä meitä etsiessämme valkeuden teitä. Työtämme ohjaa, meitä älä heitä, tietomme siunaa. Kaikessa näytä käsiala Luojan, mahtavan, viisaan, kaiken hyvän suojan. Kristuksen luokse, rakkauden tuojan, johdata meidät.
 Kirkossa on myös nurkkaus lapsia varten.
 Perjantain toimitusten jälkeen olin serkun ja siskon nimipäivillä. Juhlimaan oli matkaa ja lossillakin piti kulkea. Kun oli perjantai-ilta, odottelemista jonossakin riitti. No, kerkesihän sinä odottelemisaikana käydä lähikaupassa ja ostaa jäätelön!
 Kun juhlitaan, niin ei aina riitä edes yksi täytekakku. Nytkin niitä oli kaksittain: tiramisu ja sitten sitten tämä mansikkaine Britakakku..
 Eräällä vieraalla oli 80-luvun moottoripyörä siihen kuuluvine aitoine asusteineen. Siis nahkapukukin on yhtä vanha kuin pyöräkin.
 Kävimme tutustumassa myös perheen uuteen kesämökkitontin paikkaan, jonne matkalla oli sopiva maamerkki.
Yöksi palasin mökille. Mökillä nautin uimisesta, vaikka veden lämpö onkin jo laskenut eli oli 18 astetta – Jaakko heitti kylmän kiven. Toki muutoin Jaakonpäivä oli lämmin ja työvalmisteluiden ohella kerkisin käydä mustikkametsässä. Eksyin kylläkin myös vadelmapusikkoon ja sain yllätyksekseni reilun annoksen ns. villivadelmia. Kotipuutarhassakin vadelmia jo kypsyy.
 
Kotipihalla kukkii jasmike. Valkokukkaisten jasmikkeiden tuoksu kantautuu kauas
Kolmetoista vuotta kesti auton akku ennen kuin se simahti. Olin jo ostanut uuden akun kuukausi pari sitten, mutta kun vanha toimi, niin eipä akkua vaihdettukaan ihan heti. Sunnuntaina sitten akku simahti lopullisesti ja niin mies pääsi akunvaihtotöihin  - toki olin mukana sopivasti ohjailemassa ;)

4 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Paljon on mahtunut sinunkin viikonloppuusi...
Ihanaa kesänjatkoa sinulle.

pappilanmummo kirjoitti...

Kiitos.

Jaana kirjoitti...

Sama virsi laulettiin meilläkin messussa, joka sisälsi myös tanssia. Todella hieno kokemus!

Meillä ei vielä vadelmia löydy, mutta mustikkaa on runsaasti.

Mukavaa alkuviikkoa!

Viltsu kirjoitti...

onpa ihana viikonloppu ja tuo täytekakku... Huh