Sivun näyttöjä yhteensä

24.8.2015

Seniorit vauhdissa

Vuoden 2015 senioripäivillä olen Päiväkummun kurssikeskuksessa Orivedellä. Päivien tunnus on Muutoksen tuulissa. Meitä on täällä aikamoinen joukko SLS:n eläkeläisiä. Todella mukava tavata taas monia entisiä työtovereita. Tosin muutama on taas vuoden sisään saanut kutsun Taivaan kotiin.


Maailma pienoiskoossa on joukossamme. Eri puolilla maailmaa olemme työskennelleet työvuosinamme, osa kotimaassa, suurin osa ulkomailla. Tänään oli ohjelmassa mm. muistojen kertomista  työhöntulovuosikymmenten  mukaisissa ryhmissä. Meitä oli ohjeistettu tuomaan yksi esine mukanamme ja kertomaan siitä. Niinpä sitten noin  kymmenen hengen ryhmissä kerroimme esineestämme toisille ryhmän jäsenille. Sitten valitsimme yhden esineen jokaisessa ryhmässä, jotka sitten illalla esiteltiin kaikille teatterinohjaaja Antti Sevannon Muutos ja muistot-ohjelmassa. Kyllä nauru raikui monesti, niin mainioita juttuja tuli tulkinnoista ja  sanoma kulki mukana.
Ulla oli tänäkin vuonna saanut valmiiksi monenlaisia ihanuuksia myytäväksi lähetystyön hyväksi. Uusia ideoita mukana.
Vanhasta kellarista on tehty pieni hiljentymiskappeli.
Sauna ja järvi kutsuivat illan mittaan. Vielä oli lämmin, kaunis päivä ja järven vesikin yli kaksikymmenasteista. Eläkeläisten saunaillan kuutamouinnilla lämmin tyyni vesi ja sorsien iltalaulut kuun loisteessa 60-prosentin teholla nautimme uinnista ja lämpimästä järvivedestä. ( huom. eläkkeen määrä).
Juhlapäivän kunniaksi?

Ei kommentteja: