Sivun näyttöjä yhteensä

26.12.2015

Tapania

Päivällä aurinko paistoi ja vähitellen alkoi pakastaa. Lunta ei meillä vielä ole. Kova tuuli kävi viime yönä ja tänään päivälläkin. Puista on tullut oksia ja muuta roskaa pihaan.
Tapaninmyrskyjä on ollut taas eri puolilla maailmaa kuten muutamina aikaisempinakin tapaninpäivinä. Eri puolilla Suomeakin ovat taas myös sähköt olleet poissa monin paikoin.Lupaillaan lumisadetta tännekin.
Sukulaisia tuli tapaninajaelullaan iltapäivällä. Oli kiva hetkisen rupatella. Jotenkin tämä syksy on ollut ylen kiireinen ja tapaamiset ovat jääneet aika vähiin. Olisikohan syynä meikäläisen ikääntyminen ja hidastuminen?
Joululeivonnaisia on vielä jäljellä runsaasti kuten jouluruokiakin. Lusikkaleivät ovat kaikkien suosikkeja. Tänä vuonna niistä tuli sopivan mureita.
Pienet osasivat tehdä vikkelästi palapelejä. Krotiilikin onnistui vauhdilla, kun tajusi systeemin: aakkoset. Ja meillä on uusia vanhoja legoja monen monine ohjeineen, jotka myös kiinnostivat etenkin isoveljeä.

Illalla kävimme sentään lenkillä happea haukkaamassa ja sulattemassa jouluruokia. Kylläpä sauvakävely on mukavaa, vaikka ehkä vielä mukavampaa olisi päästä vähitellen hiihtämään.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihana viettää joulua rakkaiden ihmisten kanssa yhdessä.

tuulento kirjoitti...

Meillä satoi viime yönä lunta ja sitä on valkeanaan noin 5 senttiä!

pappilanmummo kirjoitti...

Jaana: Joulun tienoo on aina sellaista läheisten tapaamisen aikaa.
Tuulento: Eipä vaan täällä lunta ole! Kaipaamme jo sitä.