Sivun näyttöjä yhteensä

25.5.2016

400 000 askelta

Viikunakakku oli tämän päivän leivonnainen. Kun se vielä muutaman päivän vetäytyy, niin luulen sen olevan hyvä tarjottava. Viikunakakussa on parisataa grammaa pehmeitä viikunoita, jotka silppusin ja kiehautin desissä vettä. 125 grammaa laktoositonta voita ja  1,5 desiä sokeria hieroin vaahdoksi. 1 ruokalusikallinen piparkakkumaustetta, 1,5 teelusikallista soodaa ja 3,5 desiä vehnäjauhoja sekoittelin ja lisäsin edellisiin ja vielä lisäsin 1,5 desiä laktoositonta jogurttia. Lopuksi sekoitin mukaan viikunat. Paistoin kakkua tunnin verran 175 asteessa.
Tänään vihdoin laskin pyhiinvaelluksen vaelluksen askelmäärän. Noin 400 000 eli 398117 askelta askelmittarini mukaan tuli kuljettua. 20.4. - 2.5. Osa iltakävelyistä puuttuu vielä tästä luvusta ja Santiagon päivä kokonaan. Kilometrejä tuohon mahtuu - jälleen askelmittarini mukaan - 259, joista varsinaisella vaelluksella 240 kilometriä. 


Jalat tosin eivät ole vielä aivan kunnossa. Vasen jalkani ei tykännyt tälläkään kerralla kävelystä, joten jouduin parina viimeisenä päivänä laittamaan reppuni kuljetukseen.ja niin pystyin kävelemään Santiago de Compostelaan asti. Muutama viikko tulisi ottaa tuon vasemman jalan kannalta löysästi eli välttää isommin liikkumista, ohjeisti ortopedi.


Omenapuista sataa omenankukkia kuin lunta nurmikolle.

2 kommenttia:

aimarii kirjoitti...

Kyllä jalkoihin käy noin paljot kilometrit, varsinkin, jos alla on kova tie.
Kunnon lepoa-huoltoa vain jaloille. Ja rentoutumaan kakkua syöden.
Teillä on siis ihan kesä. Näytti säätiedoissa, että lämmintä tännekin olisi luvassa.

Jaana kirjoitti...

Pikaista paranemista jalalle ihanaa kakkua syöden ja kauniista omenankukkasateesta nauttien!