Sivun näyttöjä yhteensä

6.5.2016

Välipäivä

Vilinää ja vilskettä on riittänyt tänäänkin. Todella mukavaa, että lapsenlapsia on käymässä pitkästä aikaa - tai ainakin tuntuu siltä - iso joukko täälläpäin.
Monenlaista on heidän kanssaan tänään touhuttu. Pappa oli leikkipuistossa viiden pienen kanssa leikkimässä. Siellä oli komea kiipeilymäntykin. Ja sinne tietysti isoimmat kiipeilivät.
Kotona oli leikattu kuusiaita jokin aika sitten ja niin pienet apulaiset pääsivät kokoamaan oksia ja risuja aidan vierustalta kasaan.
 Ja toki aina legot ja pikkueläimet ovat suosiossa.
Tein eilen jälleen pataleipätaikinan muhimaan ja paistoin tänään kaksi leipää uunissa samalla kerralla. Harmi, että minulla on vain yksi sopivankokoinen kannellinen pata. Niinpä toinen leipä paistuu sitten teräskattilassa. Molemmissa tulee kyllä hyvin paistunutta leipää, mutta kattilassa on paistoaika hieman pidempi.

Jo alkoivat taas työt tulla mieleen ja niin  viipotin (autolla) virastoon hakemaan kastekirjoja ja kummitodistuksia ja kastekynttilää ja muuta rekvisiittaa huomista kastetta varten. Samoin etsin viimekesäiset tiedot, millä pääsin työseurakunnan sivuille katsomaan kesän työvuoroja ja mitä kaikkeea sieltä kohdalleni löytyikään. Niitä sitten päivitin kalenteriini. Kyllä paperiversiokin pitää olla käytössä!

Huomasin reissatessani kaupungille, että vasen jalka ei todella ole kunnossa. Yritin päästä lääkäriin tänään, mutta eihän ortopediä saanut kuin maanantaille ja terveyskeskus ei ottanut lainkaan vastaan, kun ei ole akuutti - minusta tämä on - homma. No, jotenkin lääkkeillä pärjätään. Toivottavasti en tarvitse sentään kyynärkeppeihin turvautua kuten pari vuotta sitten vaelluksen päätteeksi.

Parin vaellusmatkapäivän kuvat olen saanut lisättyä tähän blogiin, mutta suurin osa matkakuvista on vielä kokonaan läpikäymättä.

Ei kommentteja: