Sivun näyttöjä yhteensä

24.6.2016

Juhannusaaton juhlintaa

 Vietimme juhannusaattoa seurakunnan rantasaunalla makkaraa paistaen lähetystyön hyväksi. Paljon oli väkeä liikkeellä saunomassa, uimassa, laulamassa, leikkimässä, kahvittelemassa ja makkaraa syöden ja sitten tietysti seuraamassa kokon sytyttämistä ja palamista. Minä hain mukaani kummilapsia.
 Seurakunnan kokkotulilla.
KYH2016 viimeiset kolme aloitusta. Kaikki aloitukset 24/24 valmiina. Viimeinen aloitus oli tänään kuten nuo kaikki kolme viimeistä, junasukat. Tämän päivän sukat olivat ohuesta vaaleanpunaisesta Pikkusisko-langasta. Selostukset laitan yhteen blogikirjoitukseen kaikista aloituksista.
Juhannusaattona mökillä olin siivoamassa vielä aamusella. Illalla palasimme saunomaan ja uimaan, Mökkinaapuritkin joka puolella juhlivat juhannusta.
Juhannukseen kuuluu vanhastaan kerätä 7 erilaista kukkaa tyynyn alle, niin näkee tulevan puolisonsa unessa. Kun nyt on jo puoliso, niin ei kannata noita kukkia laittaa tyynyn alle, vaan on mukavampi katsella niitä. Juhannusruusutkin ovat jo kuihtuneet ja vaihtuneet rentunruusuiksi.
Keisarinkruunu on käynyt kukkimaan mökkipihassa kuten myös kotipihassa.

2 kommenttia:

Tuulento kirjoitti...

Nyt on jo juhannuspäivä ja sataa tosi rankasti. Hyvää kai se tekee kasvimaalle.
Minä en enää varsinaisesti ole juhlinut juhannusta pitkiin aikoihin. Tuli nuoruudessa huonoja juhannuksia.

Jaana kirjoitti...

Siunattua juhannusta Sinulle ja läheisillesi!