Sivun näyttöjä yhteensä

16.11.2016

Voittolaukku saapui

Tänään posti tuli jälleen ovelle ja toi nyt odottamani paketin, jossa oli Marimekon laukku. Laukku oli pakattu todella hyvin:paljon paperia suojana ja suojana myös valkoinen kangaspussi, jossa oli Marimekon logo.
Kokeilin jo laukun ulottuvuuksia ja käsikirja ja A5 kansio mahtuivat siihen. Niinpä jo huomenna  lähden laukun kanssa töihin.
Marimekon liikkeessä oli kilpailu syys-lokakuun vaihteessa, jossa sitten voitin arvonnassa näistä kymmenestä esillä olleesta asukokonaisuudesta yhden, sen, jota ehdotin sopivaksi itselleni. Sain vaatteet jo muutama viikko sitten, mutta laukkua ei vain kuulunut. Oli kuulemma loppu. No, vihdoin, kun kyselin  jo useamman kerran, (olivat näet kai unohtaneet koko jutun) sain Miniä-laukun sijaan olkalaukun Eija2. Se ei kuitenkaan ole musta, vaan kai tumman viininpunainen, mutta käsilaukkua vailla olen ollut myös. Aivan mukava lahja tuo kaikki! Ja arvokaskin tuo voitto oli Marimekon hintojen mukaan. 
Laukussa on leveä olkahihna, jonka voi säätää. Itse laukku on paksua nahkaa, tukevaa, ehkä liiankin tukevaa. Laukku on jaettu sisältä kahteen osaan. Keskellä on vetoketjulla suljettava tasku kuten myös takareunassa pieni vetoketjutasku. Läppä sulkeutuu magneetilla.
Takkia olen jo käyttänyt ja se on lämmin, vaikka mies sanoikin sitä aamutakiksi kuten joku muukin takin värityksen vuoksi. Olen tyytyväinen näihin.

3 kommenttia:

Jedidja kirjoitti...

Your bag is cool! Love the color and I think it is a fine one!

Tuulento kirjoitti...

Hienot tavarat oletkin voittanut. Onnea vaan onnekkaalle!

pappilanmummo kirjoitti...

Laukku on osoittautunut hyväksi ja tilavaksikin.