Sivun näyttöjä yhteensä

2.12.2016

Hiihtämässä

Hiihtokausi on avattu. Illansuussa kävimme hiihtämässä Salpausselän maisemissa. Mies oli jo toista kertaa suksilla, minä ensimmäistä. Niinpä mies on hiihtänyt jo kolme kertaa niin paljon kuin minä. Tänään kuten aina hiihdin paljon hitaammin ladulla kuin hän.

Tuolla vuoden 2017 MM-hiihtojen maisemissa on nyt puolentoista kilometrin oikein hyvä latu. Siinä on hyvä hiihtää niin mummojen kuin pientenkin, koska maasto on tasaista - ei tarvitse haarakäyntiä mäissä ollenkaan, koska ei ole sellaisia mäkiä. Sukset luistivat tänään hyvin. Minulla oli vanhat jo kuluneet nanot, jotka ovat mielestäni parhaat sukseni vieläkin.

Jos vain töiltä kerkiän, niin huomennakin pistäydyn tuolla hiihtämässä. Tuntui mukavalta olla ladulla, koska myös sää oli sopiva hiihtoon. Ainoa minulle vaikea asia tässä on, että päästäkseen ladulle täytyy ensin kulkea autolla. Varsin ekologista!

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Olet ollut reipas. Hyviä hiihtokelejä! Ne taitavat kuitenkin viikolla vaihdella, kun välillä sää menee lämpöasteille, välillä taas kunnolla pakkaselle.

pappilanmummo kirjoitti...

Jaana: Pari kertaa ehdin ennen kuin taas ttulivat vesikelit.