Sivun näyttöjä yhteensä

13.1.2017

Teippausta

Jouluaika loppuu Nuutinpäivään.  Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi, sanotaan. Tänään on meilläkin joulukuusi riisuttu koristeistaan ja pakattu laatikoon odottamaan seuraavaa joulua. Hankimme näet vihdoin kestokuusen - ledvaloineen. Tänään on korjattu säilöön myös seimiasetelma itämaan tietäjineen. 

Lunta on satanut sen verran, että piti kolata pihatie. Illalla kävi aura-autokin tien päässä. Nyt taas pääsee hyvin ajelemaan. Tänään työreissulla tiet olivat liukkaat. Toki päätiet on aurattu hyvin ja ovat puhtaat, mutta sitten tuolla maalla sivutiet olivat aika liukkaita. 

Illalla paistoin vaihteeksi taas pari pataleipää ja pellillisen omenapiirakkaa  Vielä on riittänyt omia omenoita kellarista - Antonovkat ovat säilyneet yllättävän hyvin.
Eilen kävin fysioterapeutilla vaellusjalkani vuoksi. Sain jumppaohjeet ja fysioterapeutti laittoi myös  jalkaani teippaukset. Ohjeiksi sain myös geelipohjallisten hankkimisen ja hierojankin luo kannattaisi mennä jalkoja hoidattamaan. Unelmanani on lähteä taas keväällä vaeltamaan - ehkä Espanjaan. Liikuntaa pitäisi lisätä reippaasti. En ole hiihtänytkään vielä tänä vuonna, mutta mies on sitäkin enemmän ollut liikkeellä.

Ei kommentteja: