Sivun näyttöjä yhteensä

18.3.2017

Houstonissa jumissa

Maailmalla kokee ja näkee.
Lentomme tuli Houstoniin. Jonotimme aikamme ensin koneesta ulos muiden 800 hengen kanssa. Lentomatka oli pitkä ja väsytti, mutta unta en saanut.  Kotoa lähdin perjantaiaamuna varttia vailla kolme. Lentokentällä piti olla viideltä tapaamassa matkaryhmäämme. Lensimme Frankfurtin kautta.
Houstonissa meillä oli koneen ja lentoyhtiön vaihto. 
Kaikki laukutkin piti ottaa pois ja tsekata uudelleen. Ennen kuin siihen asti pääsimme, piti kirjautua tähän  maahan.  Ensin tarkastettiin ESTA-lupa ensimmäisen kerran. Sitten jonotimme, kai tunnin, ensin koneille, joilla piti ottaa kuva ja sormenjäljet. Sitten jonotettiin virkailijan luo, joka teki samat jutut, tutki passinkin tarkkaan. Ja jopa saimme leimatkin passiin. Euroopassa on jo tottunut, että kuljetaan vain ja ei saada enää leimojakaan.

Sitten pääsi hakemaan matkalaukkuja. Ja tuo kaikki kesti niin kauan, että buukatulle  lennolle emme enää kerinneet. Ja  muutamat ehtivät mennä uloskin lentoasemalta. Etsimme heitä.  jouduimme buukkaamaan uudelle lennolle ja odotamme kolme tuntia lennon lähtöä.
Ja taas kerran turvatarkastukseen. 

Yli vuorokausi matkustamista ja aikaero 8 tuntia.
Yhdessä on kuitenkin mukavaa reissata. Ja eihän matka ole mitään ilman seikkailuja. Mitähän vielä tuleekaan, kun emme ole vielä edes perillä.
Tänne ei kannata tulla läpikulkuun kuin vähintään neljän tunnin vaihtoajalla.
.

2 kommenttia:

aimarii kirjoitti...

Jestas. Pääsittekö lainkaan etenemään?

pappilanmummo kirjoitti...

Yli kolme tuntia myöhemmin seuraavalla koneella. Olimme myöhään yöllä perillä.