Sivun näyttöjä yhteensä

5.3.2017

Missiokauppa 30 vuotta

Nastolan seurakunnan Missiokauppa täytti 30 vuotta. Sitä juhlittiin niin lauantaina kuin sunnuntainakin vielä. Lauantaina Missiokaupalla oli kakkukahvit tarjolla. Sunnuntaina perhemessun saarnassakin tuotiin esille Missiokauppaa näytelmän kera. Siivoja oli löytänyt roskiksesta ison kasan hyviä vaatteita ja pohti mitä niille voi tehdä, koska eihän niitä raskisi poiskaan heittään. Ihmetteli ihmisten halua hylätä aivan käyttökelpoista tavaraa roskiin. Kierrätykseen vain, ehdotti näytelmän kirkkoherra ja Missiokauppammehan on kierrätyskauppakin: hyväntekeväisyyteen eli lähetystyön hyväksi sen tulot tulevat.
Tuloja Missiokauppa on tuottanut lähetystyölle 30 vuoden aikana jonkin verran yli 710 000 euroa kierrätyskaupalla ja leipomisilla.
Messun jälkeen juhlaa jatkettiin seurakuntatalolla ensin lähetyslounaan merkeissä ja sitten virallisesti juhlien.
Musta Saara -laulu on aikoinaan välittänyt  monelle lähetystyöntekijälle kutsun lähteä sanoin ja teoin kertomaan Vapahtajasta.
Ylitse kaikkien rajojen sana on vietävä yhteinen.
Kristuksen armo ja siunaus on meille elämä, pelastus.
Joka päivä eteemme avautuvat uudet mahdollisuudet ja tiet.
Sinä johdatat meitä maailmaan ja voimaa suot yhä uudestaan.
Sinä kannat, sinä viet, sinä kannat, sinä viet.(Virsi 429:3)

1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Jumalan runsasta siunausta edelleenkin Missiokaupalle, sen väelle ja nastolalaisille siskoille ja veljille. Rohkaisevaa lukea tällaisia kirjoituksia! Näissä toteutuu pienen siemenen ihme, josta Raamattukin puhuu.
Siunausta sinulle, rakas Pappilanmummo, tähän päivään! Olkoon Herra parantajasi ja voimanantajasi.