Sivun näyttöjä yhteensä

21.4.2017

Zamorassa

Zamorassa olin jo puolenpäivän maissa, vaikka alberge aukesi vasta kello 14. Sain repun viereiseen kirkkoon vartijatädin hoiviin ja lähdin tutustumaan kaupunkiin. Kirjaston lähellä aukiolla on jälleen ilmainen wifi. Mahtaakohan olla monellakin paikkakunnalla täällä yleisten tilojen yhteydessä? Kaupungin infokin on tällä aukiolla.

Täällä on myös albergessa wifi, mutta en saanut sitä päälle ennen kuin myöhään illalla, koska numerot ja kirjaimet olivat aika samanlaisia. Ja niin g olikin 9! Nyt toimii parvekkeella jossa on pyykitkin kuivuneet. Alakerrassa jossa on makuutiloja, ei niin hyvin toimi.

Olenkin tänään majoitettuna neljän hengen huoneeseen vanhojen tuttujen kanssa. Näet mies jokaviime yönä nukkui alapuolellani, kuorsasi niin paljonja liikkui, että sänky kolisi ja pelkäsin olla yläsängyssä ilman laitoja, joten en nukkunut kuin ehkä tunnin. Onneksi sentään lepäilin. No, nyt minä olen alasängyssä ja tämä mies yläpuolellani. Toiset ovat pariskunta, ihan mukava.

Päivällä tein taas ruoan albergessa niistä jämistä mitä täällä o li ja lisäksi omista aineista. Tein linssikeittoa ja lättyjä. Tällä reissulla en ole varsinaiseen ravintolaan vielä ehtinyt menu del diaa syömään.

Matka noin 18 kilometriä sujui hyvin.
Kirjoitin tekstit tästä päivästä, mutta nettiyhteys katosi ja kaikki hävisi. Kuvat laitan myähemmin ja uuden tekstinkin

Ei kommentteja: