Sivun näyttöjä yhteensä

11.8.2017

Mehustus alkoi

 Eilen töitten jälkeen kipaisin poimimassa mustikoita. Oli kiva paikka, jossa sai poimia marjoja seisaaaltaan - selkäkin kesti hyvin. Ja jopa pojan pihapiirissä, omalla tontillaan!
 Illalla/iltayöstä mehustin ensimmäiset mustat viinimarjat. Tosin nämä oli mies poiminut sillä aikaa, kun minä mustikastin. Mehustus on siis aloitettu ja ensimmäiset kahdeksan pullollista korkitettu. Toki monen monta marjapensasta on vielä poimimatta.
Leiriviikonloppu alkoi. Toki en ole leirillä, vaikka olen Leirimajalla. Kanssani on nelisenkymmentä virolaista ystävyysseurakuntalaista vauvasta vaariin. No, ei ole sentään yhtään vauvaa, mutta aika nuoria muutamissa perheissä on mukana.  Vieraat tulivat alkuillasta ja nyt vähitellen alkavat saada unen päästä kiinni. Jokunen vielä tuolla kuljeskelee. Kävin jo laittamassa saunan oven niin kuin muutkin ovet lukkoon, jottei ulkopuoliset yöllä tule sisälle. Tänään vielä emme saunoneet, mutta huomenna sitäkin on luvassa. Vaihtelua tällainenkin tähän työhön. Huomenna vaelletaan.
Saimme ystävältä värikkäitä maistuvia matkatuliaisia!

Ei kommentteja: