Sivun näyttöjä yhteensä

22.12.2018

Joulukalenterisukat ovat valmiit

Neuloin Taimitarha-ryhmän Niina Laitisen suunnittelemia joulukalenterisukkia 1.12. lähtien joka päivä pienen pätkän. Juuri sen pätkän, mikä tuli sinä päivänä näkyviin tässä haasteessa. Tämän kuluvan päivän pätkän lisäksi neuloin kärjen ja päättelin sukat.
 
Olen tyytyväinen, että jaksoin tehdä nämä. Päivän pätkä oli lyhyt ja kylläkin helppo neuloa. Tein nämä sukat suositelluilla väreillä. Seuraavat, jos teen samalla mallilla, neulon aivan erilaisella väriyhdistelmällä, ehkä vain kahdella värillä: pohjavärillä ja kuviovärillä. Mallikaavioissa oli annettu kolmea eri leveyttä sukkaa. Neuloin kapeimmalla mallilla, mikä osoittautui oikeaksi valinnaksi.

Sopivat sukat tulivat jalkaani. Sukat painavat 182 grammaa. Neuloin ne kolmen ja puolen puikoilla, paitsi varren suun valkoisen resorin kolmosen puikoilla. Olisi ehkä voinut neuloa kahden ja puolenkin puikoilla tuo resori. Kantapään ja kärjen neuloin havunvihreällä ohjeesta poiketen, jossa ne oli ehdotettu valkeiksi.



1 kommentti:

iso gnu kirjoitti...

Kauniit sukat.Tännä vuonna en jaksanut olla mukana ja jälkeenpäin ajatellen se olikin hyvä asia. Seuraavalla kerralla. Olen neulonut useammat Niinan kirjoneulesukat.