Sivun näyttöjä yhteensä

9.4.2019

Huhtikuun vihreää

 Tänä keväänä on meillä kasvamassa paprikantaimia ja tomaatintaimia yllin kyllin. Ruukkulaatikoita on keittiössä kuin verannalla pakastimien päällä ja pöydälläkin. Mihin näitä sitten sijoitellaan, kun tulee kesä, alkaa kohta olla ongelma. Montako tainta mahtuu kasvihuoneeseen, jota ei vielä ole. Paljonko saanen muovikatoksen alle kasvimaalle. Miten monta paprikantainta jätän verannalle kesäksi. Kokeilen erilaisia paikkoja ja vertailen kasvien tuottamaa satoa.
 Mökillä olemme ahkeroineet monta päivää. Puita on kaadettu ja sahattu pölleiksi ja risuja poltettu ja oksat pinottu sirklattaviksi. Pöllit pitää vielä halkoa ja laittaa halot kuivumaan kesäksi kasoihin - syksyllä sitten pinota nuo. Kuvassa vain osa pöllipinoista.
Pari päivää sitten oli mökillä vielä lunta, mutta lumesta pilkisti lehtikaali. Jätin näet kokeeksi hieman sitä kasvimaalle talven ajaksi.

Tämän viikon MakroTex-haasteen aiheena on HUHTIKUU.

7 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Onpas sulla kasvit jo hyvässä vauhdissa :)

Kirsti Kaija kirjoitti...

Sijoirusongelmien kanssa täälläkin painitaa, eikä kyse ole rahasta :)

MaaritKoo kirjoitti...

Onpa hyvännäköiset taimet.

Elegia kirjoitti...

Sieltä ne oraat ponnistavat ^_^Tuo keskimmäinen pöllikuva on ihana! Tekisi niin kovasti mieli astua siihen, voin ihan aistia havupuiden aromit <3

-maiju- kirjoitti...

Oi, sulla jo taimella kaikki. Minä laitoin tänään paprikoita, minitomaatteja ja basilikaa. On meillä jo pari viikkoa ollut ämpäriperunaa..... olohuoneessa toistaiseksi :)

Craft Candidate/Kahden talon väkeä kirjoitti...

Vau, mitä taimia!

italiafinlandia kirjoitti...

Spring is like that in the north: steps forward and back...