Pannukakkua tein pitkästä aikaa. Meidän pannukakku on ilman
kananmunia, joten siihen laitoin reilusti laktoositonta maitojauhetta. Reilu 4 desiä vehnäjauhoja, desi
laktoositonta maitojauhetta, 0,5 desiä rypsiöljyä, 1 tl suolaa, 0,5 desiä sokeria, 2 tl
leivinjauhetta ja vettä niin paljon, että tuli sopivan tuntuinen taikina.
Pilkoin muutaman Antonovka-omenan (kellarissa on vielä ollut muutamia jäljellä –
nyt ne alkavat pahentua pinnalta) viipaleiksi taikinan päälle ja ripottelin
päälle kaneli-sokerisekoitusta. Paistoin pannukakun pellillä, jolle pursotin hieman
juoksevaa margariinia, noin puoli tuntia 225 asteessa.
Lopuista pilkkomistani omenista tein vielä kauraomenapaistosta.
Oi... kyllä näyttää kuohkealta ja herkulliselta.... nam :)
VastaaPoistaAinakin näytti ja minusta se oli maukas myös!
Poista