26.3.2014

Kirpeää

Makronappi
Makroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ!
VIIKON AIHE ON KIRPEÄ
Karpalo on kirpeä terveellinen myöhäissyksyn marja.

Karpalon kirpeyden ja happamuuden on todettu ehkäisevän muun muassa virtsatietulehdusta. Karpalo sopii hilloksi, mehuksi, tuoresurvokseksi, makeisiin jälkiruokiin, juomien mausteeksi sekä riistaruokien lisukkeeksi. 

15 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen marja!

    VastaaPoista
  2. Kaunis punainen marja!

    VastaaPoista
  3. Vesi herahti kielelle, tykkään karpaloista!

    VastaaPoista
  4. Hyvää ja terveellistä. :)


    http://pienilintu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. karpalonpunainen on värii, jonka monesti valitsen vaatteisiini. Nyt alkoi tehdä mieli karpalokiisseliä. Hienot makrot!

    VastaaPoista
  6. Tätä kirpakkata syön mielelläni.
    Pirteät kuvat.

    VastaaPoista
  7. Kirpeä ja punainen karpalo on myös terveellinen

    VastaaPoista
  8. Kertakaikkisen makea jouluherkku on sekoitus valkuaista ja tomusokeria karpalon pinnalla.

    VastaaPoista
  9. Tämän marjan kirpeydestä minäkin tykkään.

    VastaaPoista
  10. On kaunis väri karpalolla ja makukin kirpeydestään huolimatta maukas.

    VastaaPoista
  11. Nyt rupesi telemään mieli karpaloita!

    VastaaPoista
  12. Huiiii.... mulle tuli ihan "hapan" olo.
    En tykkää puolukoista enkä karpaloista. Mutta ne mustikat maittaa. Onneksi tuli kerättyä niitä paljon viime kesänä :)

    VastaaPoista
  13. Hyvää on, jos ei ole liian paljon...

    VastaaPoista