Makroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ!
VIIKON AIHE ON KIRPEÄ
Karpalo on kirpeä terveellinen myöhäissyksyn marja.
Karpalon kirpeyden ja happamuuden on todettu ehkäisevän muun muassa virtsatietulehdusta. Karpalo sopii hilloksi, mehuksi, tuoresurvokseksi, makeisiin jälkiruokiin, juomien mausteeksi sekä riistaruokien lisukkeeksi.
Herkullisen näköinen marja!
VastaaPoistaKaunis punainen marja!
VastaaPoistaHyvin kaunis punainen väri!
VastaaPoistaVesi herahti kielelle, tykkään karpaloista!
VastaaPoistaHyvää ja terveellistä. :)
VastaaPoistahttp://pienilintu.blogspot.fi/
karpalonpunainen on värii, jonka monesti valitsen vaatteisiini. Nyt alkoi tehdä mieli karpalokiisseliä. Hienot makrot!
VastaaPoistaTätä kirpakkata syön mielelläni.
VastaaPoistaPirteät kuvat.
Kirpeä ja punainen karpalo on myös terveellinen
VastaaPoistaKertakaikkisen makea jouluherkku on sekoitus valkuaista ja tomusokeria karpalon pinnalla.
VastaaPoistaTämän marjan kirpeydestä minäkin tykkään.
VastaaPoistaOn kaunis väri karpalolla ja makukin kirpeydestään huolimatta maukas.
VastaaPoistaNyt rupesi telemään mieli karpaloita!
VastaaPoistaNuo onkin kirpeitä.
VastaaPoistaHuiiii.... mulle tuli ihan "hapan" olo.
VastaaPoistaEn tykkää puolukoista enkä karpaloista. Mutta ne mustikat maittaa. Onneksi tuli kerättyä niitä paljon viime kesänä :)
Hyvää on, jos ei ole liian paljon...
VastaaPoista