Makrotexin aiheena on tällä viikolla värikäs.
Etiopian kansallisruoka on injera. Injera on letun tapainen teff-viljasta tehty hapatettu leipä, jota syödään joko kasviskastikeiden tai lihaseosten kanssa. Injeraa syödään käsin taittamalla letusta palanen oikealla kädella ja letun sisään kaapaistaan kastiketta letulla ja sitten viedään se suuhun yhtenä palana.
PS. Tässä kuvissa on masopin pienoismalli.
Upea esine! Samassa paketissa harmoninen väriskaala.
VastaaPoistaVau, upea!
VastaaPoistaNo onpa värikäs. Jännä väkkärä :-)
VastaaPoistaHieno! Kolmanneksi ylin kuva ihan suosikkini.
VastaaPoistaHaa, taas opin uutta. Kaunis esine.
VastaaPoistaKaunista ja värikästä. Hienosti punottua ja saisi paikan meiltäkin.
VastaaPoistaOnpas upeat värit ja ruoka takuulla eksoottista.
VastaaPoistaVärikäs toden totta.
On todella hieno koriste!
VastaaPoistaEtniset esineet ovat kauniita ja erityisellä tavalla värikkäitä. Tämän esineen olen nähnyt, mutta nimitystä en tiennyt. Blogien lukeminen ei siis ole turhanpäiväistä ajanhukkaa vaan myös sivistävää :)
VastaaPoistaAivan mahtava. Upea.
VastaaPoistaHienot kuvat! Esittelit ihan uusia asioita. Kiitos!
VastaaPoistaKauniit on värit ja punonnat.
VastaaPoistaUpeaa käsityötä ja iloiset värit!
VastaaPoistaUpea esine! Kauniit värit ja hienot kuvat!
VastaaPoista