Tämän viikon, 364. valokuvatorstain aiheena on kuohkea.
Kuohkeaksi vatkattu, maidon pinnalla kelluva, marjapuuro raikkaasta puolukasta on monen mielestä parasta.
Laitoin kattilaan litran vettä, kiehautin ja vispasin sekaan puolitoista desiä mannaryynejä. Jonkin aikaa sekoittelin ja annoin hautua. Sitten kumosin noin kolme desiä löysää itsetehtyä puolukkasosetta kattilaan ja sekoittelin sekä jätin vielä viilentymään seoksen. Lopuksi vatkasin sähkövatkaimella (noin 10 minuuttia) puuron kuohkeaksi.Kuohkeaa on myös lanka.
Aijai nyt alkoi tehdä mieli vispipuuroa!
VastaaPoistaAaah! Herkullista kuohkeaa vispipuuroa! Nyt tekee mieli!
VastaaPoistakuohkeaksi vispattu vispipuuro myös minun mieleeni, puhumattakaan villan pehmeydestä
VastaaPoistaOnpa herkullisen näköistä vispiruuroa.
VastaaPoistaHyvä vastaus haasteeseen : kuohkeaa klappapuuroa (niinkus meilläpäin sanotaan) Hyvää viikonloppua toivottaen !
VastaaPoistaKaunista puuroa, jota alkoi itse tekemään mieli! Täytynee panna kattila tulille!
VastaaPoistaKaunista puuroa! Täytynee itekkin panna kattila tulille!
VastaaPoistaVispipuuroa milloinkahan olisin syönyt, no siitä on aikaa. Kuohkeutta on.
VastaaPoistaMeillä puolukkamehua ei niin vaan löydy, joten tätä kuohkeaa herkkua teen kaupan karpalo-vadelmamehusta ja hyvää tulee. Muistatko, kun lapsena piti vatkata lumihangessa ja vaikka kuinka kauan! Herkkua.
VastaaPoistaIhana kuohkea vispipuuro, nam! Vesi herahti kielelle!
VastaaPoista