MakroTexin tämän viikon haasteessa aiheena on HEDELMÄ.
Salaattiin laitoin pilkottuna pari punaista Deligious-omenaa, pari punaista suippopaprikaa, pitkän vihreän kurkun, puolikkaan jäävuorisalaatinkerän sekä kalvot poistettuina ja pienittyinä pomeloa. Salaatinkastikkeen tein hunajasta, öljystä, sitruunamehusta, suolasta ja mustapippurijauheesta.
Pomelo on erään sitruspuulajin hedelmä. Yksi pomelon lajike on hunajapomelo. Pomelo on appelsiinia muistuttava, iso, jopa kaksikiloinenkin, keltainen hedelmä, jossa on paksut kuoret. Pomelon hedelmäliha on erilaista kuin appelsiinilla ja greipillä, sillä se on kiinteämpää eikä niin kirpeää.
Hunajapomeloa en ole maistanutkaan, aina oppii uutta! Ne miehet :))
VastaaPoistaTulipa herkullinen salaatti. Hienot kuvat!
VastaaPoistaTaas opin uutta.
VastaaPoistaP.S. Eilen taivas oli Helsingissäkin samaa väriä kuin otsikkokuvassasi
Kiva kokeilla uutta :) Mukavat kuvat,herkulliset.
VastaaPoistaSattuuhan tuota, meloni tai pomelo. Taisi isännältä jäädä kauppaan lähtiessään rillit kotiin. Mutta ihanan värikkäitä, raikkaita kuvia.
VastaaPoistaT. Täysin arkista
Pomelosalaatti, vaikuttavaa ja ohjeen kera. Kiitos!
VastaaPoistaTommosta pomeloa en olekaan maistanut :)
VastaaPoistaNyt tuli minullekin ihan uusi tuttavuus :)
VastaaPoistaUusi tuttavuus mullekkin! Joskus nuorempana tuli syötyä joka päivä greippiä, näyttävät samalta mutta greippi tietty pienempi...
VastaaPoistaMielenkiintoiset kuvat.
VastaaPoistaHunajapomelo on uusi tuttavuus minulle. Näyttää vähän grapelta. Onko hapan ?
VastaaPoistaTämä on uutta ja ihmeellistä!
VastaaPoistaMaukasta hedelmää
VastaaPoistaÄärimmäisen hauska tarina, kauniiden kuvien seuraksi. :)
VastaaPoistaHunajapomeloa meillä ei olla kokeiltukaan. Hauska tarina, joka sai hymyn huulille.
VastaaPoistaPomelo on herkkua, eikä niin kirpeä kuin greippi. Eli onni onnettomuudessa, kun pääsitte tutustumaan uudenlaiseen salaattiin. Hienot makrot!
VastaaPoistaHunajapomelo on meillekin uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus.
VastaaPoista