Pataleipää. Samalla uuninlämmityksellä tulee kaksikin.
Näissä on
kummassakin kuutisen desiä vehnäjauhoja, kaksi kauraleseitä,
neljännesdesi sesamia, iso ropaus tyrnijauhetta, knafti
teelusikallinen kuivahiivaa, lähes kaksi teelusikallista suolaa sekä
lämmintä vettä niin paljon, että tuli lusikalla sekoittaen sopivan löysä
taikina. Vuorokauden taikinat muhivat kulhoissaan
takan vieressä.
Tänään lämmitin uunin patoineen 250 asteeseen ja laitoin
patoihin tipan öljyä ja kaavin kulhosta taikinan, jonka olin vielä sekoittanut uunin lämmityksen alkaessa, pataan. Paistoin puoli tuntia
kansi päällä 250 asteessa ja vielä 20 minuuttia ilman kantta 225
asteessa.
Tämän viikon MakroTex-haasteen aiheena on ENNEN JA JÄLKEEN.
ompas herkullisen näköistä, hjam <3 Mukavaa viikon jatkoa!
VastaaPoistaOi nami. Herkullisia kuvia.
VastaaPoistaT. Täysin arkista
Leipä näyttää kovin herkulliselta!
VastaaPoistaHerkulliset ennen ja jälkeen kuvat:)
VastaaPoistaIt is amazing how the baking process happens...from simple flour to delicious bread.
VastaaPoistaHave a good week!
Teilläkin on leivottu.
VastaaPoistaHerkullista tuoretta leipää, nam.
Onni on lämmin leipä, itse leivottu ❤️
VastaaPoistaNiin herkullisen näköistä että vesi herahtaa kielelle!!
VastaaPoistaHerkullisen näköistä. :)
VastaaPoistaNyt tulee nälkä kun kiertelen katsomassa näitä, edellisessä sämpylöitä ja täällä leipää. :P Taidan mennä jääkaapille. ;)
VastaaPoistaNiin herkullisen näköistä! Pitää kokeilla, saattaisi maistua meilläkin.
VastaaPoistaNyt on herkkua :)
VastaaPoistaTunnen ihan nenässäni vastapaistetun lämpimän leivän tuoksun. Herkullista!
VastaaPoista