Tämän viikon haasteena Makrotexissä on MAKU.
Mausta eri sovi kiistellä: toiset pitävät toisesta, toisenlaisesta. Joku tykkää isästä, joku pojasta...Näin on musiikkimaussa, vaatemaussa ja ruokienkin suhteen.
Unkarilaista paprikaa
Unkarilainen paprika voi olla hyvinkin vahvaa tai makean mietoa.
Tuo näyttää ainakin vahvalta!
VastaaPoistaHerkulliset värit. Tunnen maun suussani.:)
VastaaPoistaKuulostaa ja näyttää tosi hyvälle!
VastaaPoistaIhanan kaunis tuo väri! Täällä Espanjassa on myös pimiento picante -maustetta, johon olen totaalisen rakastunut! Sitä täytyy tuoda Suomeen pussikaupalla! :)
VastaaPoistaAah, ihana väri ja makukin varmaan täyteläistä.
VastaaPoistaUnkari on paprikan tuottajamaa. Enpä osaisi olla ilman paprikarouhetta, se käy moneen ruokaan.
VastaaPoistaHieno ja maukas vastaus. nyt joulunaikaan vielä kanelit ja inkiväärit ja...
VastaaPoistaKiva väri.
VastaaPoistaPaprikaa en juurikaan käytä nykyään mausteena ...
Hienot värit, näyttää maukkaalta.
VastaaPoistaMonipuolinen mauste ja aivan ihanan väristä!
VastaaPoistaKiitos kommentista, Hyvää Joulua!
VastaaPoistaVaikka voisi kommentoida muuallakin juuri nyt jouluaamuna muiden vielä nukkuessa, niin tähän on Ihan Pakko.
VastaaPoistaKoen, että kun on saanut maistaa aitoa oikeaa unkarilaista paprikaa, muut eivät tunnu paprikaltakaan (paitsi tietty tuoreena).
Yhtä sorttia on vielä jäljellä maustekaapissa viimeisistä paprikatuliaisista :)
Napsautin vähän turhan nopeasti...
VastaaPoista