Orvokinpäivän kakku on koristeltu orvokilla, mintunlehdillä ja tyrnimarjoilla. Täytteenä on ruuusukvitteni-omenahilloa tässä neljän kerroksen kakussa.
Japaninruusukvittenit kukkivat niin kotipuutarhassa kuin
mökillä. Toivottavasti saamme tänäkin vuonna siitä hedelmiä, joista sitten voi
tehdä kirpeää hilloa.
Täytekakun tekeminen on hauskaa ja helppoa. Varsinkin marja-aikaan niitä on kiva väsätä.
VastaaPoistaOrvokinpäiväksi pitää aina tehdä täytekakku , koska juhlittava niin toivoo! Onneksi se onnistui tänä vuonna eli tuli sopiva.
VastaaPoistaAlkoi tehdä mieli täytekakkua, näyttää ja kuulostaa herkulliselta! :)
VastaaPoistaVoi, tuota kvitteniä olen itsekin harkinnut puutarhaan (juuri hillon takia), mutta en ole vielä uskaltanut hankkia. Kakku näyttää herkulliselta!
VastaaPoista