3.6.2015

Orvokinpäivää

Orvokinpäivän kakku on koristeltu orvokilla, mintunlehdillä ja tyrnimarjoilla. Täytteenä on ruuusukvitteni-omenahilloa tässä neljän kerroksen kakussa.


Japaninruusukvittenit kukkivat niin kotipuutarhassa kuin mökillä. Toivottavasti saamme tänäkin vuonna siitä hedelmiä, joista sitten voi tehdä kirpeää hilloa.

4 kommenttia:

  1. Täytekakun tekeminen on hauskaa ja helppoa. Varsinkin marja-aikaan niitä on kiva väsätä.

    VastaaPoista
  2. Orvokinpäiväksi pitää aina tehdä täytekakku , koska juhlittava niin toivoo! Onneksi se onnistui tänä vuonna eli tuli sopiva.

    VastaaPoista
  3. Alkoi tehdä mieli täytekakkua, näyttää ja kuulostaa herkulliselta! :)

    VastaaPoista
  4. Voi, tuota kvitteniä olen itsekin harkinnut puutarhaan (juuri hillon takia), mutta en ole vielä uskaltanut hankkia. Kakku näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista