Tämän viikon MakroTex-haasteen aiheena on KELTAINEN.
Keltaista vilahtelee siellä täällä. Lehdet ovat jo pudonneet suurimmaksi osaksi puista, mutta vielä näkyy pihalla monenmoista keltaista ja sieltä sisälle nostettuakin.
Kehäkukat jaksavat vielä kukkia pihamaalla, mutta nyt pakkasten pelossa taiteltiin niitä maljakkoon myös. Onneksi olen jo muistanut ottaa siemeniä talteen ensi kevättä varten.
Viileänä päivänä maistuu lämmin keitto. Maanantaina valmistin kurpitsakeittoa kiloisesta kurpitsasta, parista Antonovka-omenasta, vedestä, valkosipulijauheesta, kanaliemikuutiosta, makeasta chilikastikkeesta ja hunajasta - hieman suolaa mukaan ja purkillinen kookoskermaa ja tilkka sitruunamehua. Päälle ripottelin papirikanpaloja (jotka upposivatkin keittoon). Nautin soppaa juustolla päällystettyjen ruisleipien kanssa.
Keltainen keittosi on iloinen alku viikolle!
VastaaPoistaSyksyllä alkavat keitot maistua.
Kaunista keltaista. Kehäkukka valaisee kuin aurinko. :)
VastaaPoistaKivat kuvay. Tuokoon keltainen aurinkoa päivääsi!
VastaaPoistaHehkeät kuvat, luonto on uskomaton.
VastaaPoistaSaisinpa lautasellisen tuota ihanaa keittoa 🙂
ai miten raikas keltainen!
VastaaPoistaMinulla tuossa sopivasti odottelee kurpitsa kaiverrusta ja keittoa tekisi mieli! Saatanpa kokeilla tätä reseptiä, kiitos vinkistä :)
VastaaPoistaKiitos kovasti keitto reseptistä. Tulen varmasti kokeilemaan.
VastaaPoistaKaunista valoisaa keltaista.
VastaaPoistaHerkulliset ainekset on keitossa, varmasti hyvää.
Ihastuttavia kuvia. Herkullisen näköinen tuo keitto.
VastaaPoistaHyvät keltaiset ja onhan siellä syötävääkin mukana
VastaaPoistaOlisi kiva maistaa tuota keittoa, en ole koskaan syönyt kurpitsakeittoa!
VastaaPoistaMinä olen täysin keittotaidoton ja ihmeissäni luin ohjeen. Voiko noinkin tehdä? Hyvä sinä, pääsisinpä maistelemaan!
VastaaPoistaKeitot lämmittävät ihanasti nyt kun kylmä kausi on alkanut <3
VastaaPoistaMakoisan näköinen keltainen keitto, nam.. kaunista keltaista:)
VastaaPoistaOi, kuulostaapas hyvältä keitolta! Noin pirteän väristä keittoa olisi ilo päästä syömään. :)
VastaaPoistaKauniita kuvia ja tuo keitto näyttää herkulliselta. Sopii syksyn kylmiin iltoihin.
VastaaPoistaKeltaisesta alkoi päässäni soida - Keltainen toukokuu- Aikakone
VastaaPoista