Sivun näyttöjä yhteensä

17.9.2024

Viikko Saariselällä

 


Vaellusviikko takanapäin. Tunturipappi sai kuljeskella tuntureilla, kohdata kulkijoita, kutsua kappeliin, jutella, hoitaa sielujakin... ja olla kappelissa. 




Sunnuntaina kiipesin Kaunispäälle, maanantaina kävelin Kiilopäältä Ahopään kautta Saariselälle, tiistaina vaelsin Hirvaskurua Rumakurun kämpille, keskiviikkona kävin Vellinsärpimässä kääntymässä ja palasin Pääsiäiskurun ja Iisakkipään  kautta, torstaina kuljin Laanilassa ja Ruijanpolulla, perjantaina hieman tihkusikin, joten kiertelin vain  kylillä ja  Aurorapolulla. Oli vallan mainio sää, lämmintä koko viikon. 


Sunnuntaina oli avioliiton siunaus ja messu, maanantaina Someroiden konsertti, tiistaina Joel Hallikaisen konsertti, keskiviikkona viikkomessu, torstaina Hanna Ekolan ja Virpi Salon konsertti, perjantaina lättyilta musiikin ja sanan kera.

Matkat kuljin junalla kotoa Rovaniemelle ja sieltä bussilla Saariselälle. Takaisin samoin. Lauantaipäivät kuluivat näihin istumisiin aamusta iltaan. No, matkalla voi neuloa ja lukea, joten aika ei köynyt pitkäveteiseksi. Paluumatkalla olikin tuttu ihminen seurana Tampereelle asti. 


2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Mukava Itä-Lapin viikko sinulla! Paljon ehdit. Minun Saariselän ja Kiilopään reissusta on jo yli kymmenen vuotta aikaa, joten pitäisi uusia. Sen jälkeen olenkin ollut lähes joka syksy täällä Sallan maisemissa, joista pidämme erittäin paljon. Matkakin vähän lyhyempi...

pappilanmummo kirjoitti...

Sallassakin syksyn taikaa!