Tiistai oli mehunkeittopäivä kotosalla. Keitin ensin mökkimarjat ja sen jälkeen poimin vielä punaista viinimarjaa ämpärillisen, jotta sain toisenkkn maijallisen mehua keitettyä. 14 pullollista, noin 10 litraa, on talven varaksi.
Mustikat menevät keskiviikon markkinoille. Jos eivät mene kaupaksi, niin omaan pakastimeen.
Meillä on diili: mies putsaa marjat ja yhdessä tai minä poimimme.
Kirsikoita vielä illalla tänään poimimme, loput kirsikkapensaista ja -puista. Kohta pääsee aloittamaan hilloamisen.
2 kommenttia:
On siinä satoa! Maltatko hillota kirsikat, vai syötkö yhtään?
Puikoillanikin: Toki olen/olemme syöneet paljon kirsikkaa kuin muitakin kypsyneitä puutarhan tuotteita.
Lähetä kommentti